- 48,743
- 53,285
- 113
Gonene gidersen garajda kahve var kumar kahvesi Arap in yeri diye git 5 k lik oyun oynarsın benden novasky gönderdi de
Gonene gidersen garajda kahve var kumar kahvesi Arap in yeri diye git 5 k lik oyun oynarsın benden novasky gönderdi de
@emniyetgmGonene gidersen garajda kahve var kumar kahvesi Arap in yeri diye git 5 k lik oyun oynarsın benden novasky gönderdi de
Gidersem bulurum seni 5k lik oyun oynamasak 2500 kırmızı 2500 siyaha basıp çevirsem çeksem olmazmiGonene gidersen garajda kahve var kumar kahvesi Arap in yeri diye git 5 k lik oyun oynarsın benden novasky gönderdi de
Her ay karakola 100 k para gidiyor dost kimsenin pipisinde olmaz@emniyetgm
O değil de hiç max almadım ben ya dün başlayan arkadaşım 3kez max aldı zoruma gidiyor@emniyetgm
Hani bırakmıştın agGidersem bulurum seni 5k lik oyun oynamasak 2500 kırmızı 2500 siyaha basıp çevirsem çeksem olmazmi
Sen hiç bırakamazsınHer ay karakola 100 k para gidiyor dost kimsenin pipisinde olmaz
Adam benden oyna diyor deneme bonusu veriyor ddHani bırakmıştın ag
Kahve amcamın zaten problem olmaz istersen direk cebine köy 5 k yi öyle cikabilirsen helali hoş olsun 😂😂Gidersem bulurum seni 5k lik oyun oynamasak 2500 kırmızı 2500 siyaha basıp çevirsem çeksem olmazmi
Bırakmak istemiyor oSen hiç bırakamazsın
Gerçek ise yarın. Gidip alayım emanetiKahve amcamın zaten problem olmaz istersen direk cebine köy 5 k yi öyle cikabilirsen helali hoş olsun 😂😂
Yenge görse boşar seni awAdam benden oyna diyor deneme bonusu veriyor dd
Ben artık oynamaktan sıkıldım dost eskisi gibi oynatmaya calisicam bakalımSen hiç bırakamazsın
Hep yanında dede prenses oynadım oda izliyordu karşıdanYenge görse boşar seni aw
Anca kafayı oynatirsin ilerde alırsın soluğuBen artık oynamaktan sıkıldım dost eskisi gibi oynatmaya calisicam bakalım
Parayla çıka bilirsen problem değil benim için cikamazsan hiçbir masrafa karışmam he onu diyimGerçek ise yarın. Gidip alayım emaneti
çüqqzikim mi
Sen beni tanimiyon oyuzden böyle rahat konusuyon ben senin burada goy goy yaptığın adamlara benzememAnca kafayı oynatirsin ilerde alırsın soluğu