- 13,219
- 7,292
- 113
Yok yaw bunları kastetmedim 😁O da seni 💓
Yok yaw bunları kastetmedim 😁O da seni 💓
Biliyorum kardeş.Yok yaw bunları kastetmedim 😁
Anladım aga 😁 bu arada geçmiş olsun diyelim büyük bi deprem sonuçta çoluk çocuk var dünyanın heryerinde yabancılar diye kötülük görsünler istemeyizBiliyorum kardeş.
Espri olsun dedim.
Kesinlikle katılıyorum.Anladım aga 😁 bu arada geçmiş olsun diyelim büyük bi deprem sonuçta çoluk çocuk var dünyanın heryerinde yabancılar diye kötülük görsünler istemeyiz
Halkın ne suçu var öyle beddua ediyosun kardeş ayıpAllah mazlumun , çocuğun ,bebeğin ,kadının ahını yerde bırakmaz.
Umarım daha beter olurlar. Tabiki yine çocukları Allah korusun diğerlerini kahrı perişan eylesin aminn.
Cahil herif olduda tsunami şehri vurdu müslümanı hristiyani çoluğu çocuğu hepsi Yok olup gidicek burada halkın ne suçu varAllah mazlumun , çocuğun ,bebeğin ,kadının ahını yerde bırakmaz.
Umarım daha beter olurlar. Tabiki yine çocukları Allah korusun diğerlerini kahrı perişan eylesin aminn.
Mantığa bak,o zaman 2 sene önce turkiyede binlerce kişi depremde öldü,Türkiye kimin ahını aldıda bu kadar insanı Allah depremde öldürdüAllah mazlumun , çocuğun ,bebeğin ,kadının ahını yerde bırakmaz.
Müslümanlık çoluk çocuğa beddua okumakla olmuyo zaten öyle tiplemeler kendilerini müslüman sanıyorKaç tane zihinsel özürlü varsa bedduanın altına Amin yazmış, Dili Dini ırkı ne olursa Olsun insan sonuçta, böyle bir felaketin rengi olmaz, dünya sadece müslümanlardan ibaret değildir
Aynen. Bu felaketin üstüne beddua eden birinin insan olma ihtimali yok zaten, Kaldı ki gerçek bir Müslüman böyle bir felakete sevinmezMüslümanlık çoluk çocuğa beddua okumakla olmuyo zaten öyle tiplemeler kendilerini müslüman sanıyor
😍En iyi arap ölü araptir