Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rusya'nın Doğusunda 8.8 Büyüklüğünde Deprem 11 Ülke İçin Tsunami Uyarısı Yapıldı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Arkadaşlar sonuçta deprem olmuş 8.8 büyüklüğünde orada masum bebeklerde var çocuklarda var iyi insanlarda var böyle konuşmayın günahtır Hristiyanda olsa insan insandır onlarıda Allah yaratmis ben bu depremde üzülüyosam bebeklere çocuklara günahsız insanlara üzülüyorum zaten

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Ekli dosyayı görüntüle 819737

Rusya'nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası açıklarında 8.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amerika kıtasının doğu kıyıları,
Çin ve Japonya için tsunami uyarısı yapıldı. İlk tsunami dalgaları Kamçatka, Japonya ve Hawaii kıyılarına ulaştı. Fukuşima Nükleer Santrali'ndeki işçiler tahliye edildi.
Rusya'nın Kamçatka Yarımadası açıklarında 8,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Rusya, Çin, Japonya, ABD, Kanada,
Şili, Peru, Meksika, Kosta Rika, Kolombiya, Ekvador ile Pasifik Adaları'na yönelik tsunami uyarısı yapıldı.

TSUNAMİ DALGALARI 3 METREYE ULAŞABİLİR

ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS), Rusya'nın Kamçatka Yarımadası açıklarında 8,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Türkiye saati ile 02.25'te meydana gelen sarsıntının 19 kilometre derinlikte kaydedildiği bildirildi.
Depremin ardından Rusya ve Japonya'nın pasifik kıyıları ile Pasifik Adaları'na yönelik tsunami uyarısı yapılırken, dalga boyunun 3 metreyi bulabileceği belirtildi.
Deprem anında yaşanan panik anları amatör kameralara yansırken, Rusya basını hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
Depremde can kaybı yokmuş bizim burda olsa kaç kişi ölürdü allah bilir bizimkiler doymaz çalmaya demirden

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Depremde can kaybı yokmuş bizim burda olsa kaç kişi ölürdü allah bilir bizimkiler doymaz çalmaya demirden
Dostum bizim burda olanla orada olan deprem aynı değil bırak algı yapma isini
Orada evlerin olduğu uerde hissedilen 6.5 civarında diyorlar
Ama şu net Türkiye'de ustasindan tüt herkese kadar çalıyorlar o ayrı konu

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,219
7,292
113
Ruslari seviyoruz canım (uzn sclilari) 😂

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
gene insanlıktan nasibi almamış kinden nefretten beslenen insanlar türemiş. yazık

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Dostum bizim burda olanla orada olan deprem aynı değil bırak algı yapma isini
Orada evlerin olduğu uerde hissedilen 6.5 civarında diyorlar
Ama şu net Türkiye'de ustasindan tüt herkese kadar çalıyorlar o ayrı konu
Tam olarak ne farkı var açıklar mısın
Bence sen benim dediğimi anlamamışsın

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Tam olarak ne farkı var açıklar mısın
Bence sen benim dediğimi anlamamışsın
Dostum Türkiye'de depremler yüzeye çok yakın orada çok derinlerde dolayısıyla yıkıcı etkisi Türkiye de 7.5 şiddetle karşılaştırmaya bile değer değil

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Dostum Türkiye'de depremler yüzeye çok yakın orada çok derinlerde dolayısıyla yıkıcı etkisi Türkiye de 7.5 şiddetle karşılaştırmaya bile değer değil
Söyledigin 6.5 küsür rakam yıkıcı değil 7 yıkıcı öyle mi doğrumu anladım🤣

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Söyledigin 6.5 küsür rakam yıkıcı değil 7 yıkıcı öyle mi doğrumu anladım🤣
Doğru anladın dost 6.5 yıkıcı değil tabi depremin türü de önemli 7.0 ve üzeri yıkıcı hatta 7.2 nin üzeri afet oluyor

Hatta sunuda söyleyeyim 99 deplemlerinden 19 agustosdaki tür açısından en yıkıcı sonra Kasım da olmuştu o aynı değil onunda şiddeti yüksekti ama 19 agustosdaki gibi yıkıcı değil türü farklıydı

Neyse sonuç olarak haklı olduğun taraf su Türkiye de işini hakkıyla yapan az doğal olarak yıkım fazla oluyor burasi kesin

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Doğru anladın dost 6.5 yıkıcı değil tabi depremin türü de önemli 7.0 ve üzeri yıkıcı hatta 7.2 nin üzeri afet oluyor

Hatta sunuda söyleyeyim 99 deplemlerinden 19 agustosdaki tür açısından en yıkıcı sonra Kasım da olmuştu o aynı değil onunda şiddeti yüksekti ama 19 agustosdaki gibi yıkıcı değil türü farklıydı

Neyse sonuç olarak haklı olduğun taraf su Türkiye de işini hakkıyla yapan az doğal olarak yıkım fazla oluyor burasi kesin
6.5 şiddet için yıkıcı değil demenden sonra okumadım kardeşim boşuna yazmışsın iyi forumlar.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
6.5 şiddet için yıkıcı değil demenden sonra okumadım kardeşim boşuna yazmışsın iyi forumlar.
Madem öyle dost 6.5 yıkıcı örnek ver nerede 6.5 olmuş yıkıcı olmuş bana 6?5 olupda 3-5 binaların yıkıldığını anlatma

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Madem öyle dost 6.5 yıkıcı örnek ver nerede 6.5 olmuş yıkıcı olmuş bana 6?5 olupda 3-5 binaların yıkıldığını anlatma
Aç iki üç tane haber videousu izle evlerin nasıl sallandığını görürsün dostum maraş depremini yaşamış biri olarak söylüyorum çok daha az sallantı ile binaların altında kalıp ölen insanlar oldu ben yorumumda ülkemizin denetimsizliğini ve aç gözlü insanlarından dem vurdum konuyu daha fazla uzatmayalım bence.