Sen sonucu haber et beklemedeym yaş geldi gözmden gülmektenTamam şimdi düzeldigitme
![]()
Sen sonucu haber et beklemedeym yaş geldi gözmden gülmektenTamam şimdi düzeldigitme
![]()
Sağlık olsunyok ya sansımız yok olmuyor maalesef
Sağlık olsun oto yazıo artk akyok ya sansımız yok olmuyor maalesef
Son 2 dkSen sonucu haber et beklemedeym yaş geldi gözmden gülmekten![]()
Gelse iyi olur yaSon 2 dk
Konuya çok afilli girdik ama olmadıS. A Bol şans koçum
Galip simgesi geldiğine göre kasa 2 kS. A Bol şans koçum
Gecmıs olsun kankaKonuya çok afilli girdik ama olmadıbiz bu işte anlamıyruz artık 50 100 lira geçtimi elime 3 maca bascam 250 lira olmadan girmicem rulete aha yazdım buraya
Finalde rengi söle bende kapalı kapalı olduğu için iyi gittiğine eminim cuaramı yakim bitene kadar sonuçlanırSon 2 dk
1.3 dkFinalde rengi söle bende kapalı kapalı olduğu için iyi gittiğine eminim cuaramı yakim bitene kadar sonuçlanır![]()
Rulettee 3 4 sene önce çok kazandm ama kaybım kazancımdan çok oldu töbe ettm hiç girmiorum küçük para işi değil dostum benm tecrübem o yönde 1 k falan gireceksin 3 4 k çıkıcan yada batıcan 50 100 binde bir bişeyler oluoKonuya çok afilli girdik ama olmadıbiz bu işte anlamıyruz artık 50 100 lira geçtimi elime 3 maca bascam 250 lira olmadan girmicem rulete aha yazdım buraya
Acun gibi aksiyon yaratma geriliyoruz1.3 dk
Sağol kardeşimGecmıs olsun kanka
ilk sayılar önemli kanka 1 k oldumu 500e düşer ara verirsin 100 lira atıyon 40a düşüyo moralin bozuluyo zaten ilk 3 top gelecek gelmedi mi skntıRulettee 3 4 sene önce çok kazandm ama kaybım kazancımdan çok oldu töbe ettm hiç girmiorum küçük para işi değil dostum benm tecrübem o yönde 1 k falan gireceksin 3 4 k çıkıcan yada batıcan 50 100 binde bir bişeyler oluo
Sende sağol tosunumSağol kardeşim
Aynen öle peş peşe 4 5 kere çift basıp tek renk basıp tersi oldu büyük verdm dahada töbe dedm amaç 500 2 katı olsun rahat devam etmek rakamlarla fena bağımlydm son oldu teşkilata geldk o gece yada bilmiomilk sayılar önemli kanka 1 k oldumu 500e düşer ara verirsin 100 lira atıyon 40a düşüyo moralin bozuluyo zaten ilk 3 top gelecek gelmedi mi skntı