- 6,720
- 2,434
- 113
Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi recoErosus derse dogrudur bılen bılır![]()
Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi recoErosus derse dogrudur bılen bılır![]()
Arada at bakariz
Olm hayırdır sen bugün pek bi kibar pek bi tatlışsın guduuAyrıca arkadaslar bazen burdan rollingte arkadaslar yazıyor o an oyuna odaklı oldugumuza göremiyoruz takmadıgımızdan değil yani
kaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorumOlm hayırdır sen bugün pek bi kibar pek bi tatlışsın guduu![]()
Rulet sevmem bılen bılır onu piri @erhanbey22Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi reco
Niye mort ediyosun şimdi Allah razı olsun sayesinde yazsan ölür müydün hayret ya kınıyorum seniRulet sevmem bılen bılır onu piri @erhanbey22
Tamam tamam senin organların saolsun yazayım şimdiden de relax oynakaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorum![]()
Alçak gönüllü ya sen hiç kaybeder misin ?? Iyi gaz veriyoz hadi bakalım akıt gelsinkaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorum![]()
Bende yalan yooookNiye mort ediyosun şimdi Allah razı olsun sayesinde yazsan ölür müydün hayret ya kınıyorum seni![]()
Ben bakimmi
Bak knkaBen bakimmi![]()
sıkıntı suan@erhanbey22 10 dakikada bir uğra soluklan demeye kalmadan kaybettim deme gel arada![]()
Kaçıcam şu erhanbeyimizi de yeşil görelim onu bekliom çok yorgunumBak knka![]()
Onun olayı discounttan sonra başlıyor , bold pilot gibi sonradan açılıp gerilerden gelerek lider bitirmek@erhanbey22 10 dakikada bir uğra soluklan demeye kalmadan kaybettim deme gel arada![]()
Buyur sıkıntı şuanBak knka![]()
Uyu uyu knkKaçıcam şu erhanbeyimizi de yeşil görelim onu bekliom çok yorgunumsağlık olsun yazmaktan bıktm ona helal demem lazım artk
ÖndeyizBuyur sıkıntı şuan![]()