Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Rulet Oynayanların Dikkatine!

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
K
Kardesim bende 15 yıldır bir fiil rulet oynuyorum. Bu işte hile ve kişisel takip olduğu sürece kimse kazanamaz.Yillarimi verdim oynamadığım site denemediğim taktik kalmadi.Guzel bi taktik bulsan bile eninde sonunda dengeni bozup hirs yaptırıp elindeki bütün parayı aliyorlar.1 haftada 25 kazanıyorum 1 saatte tüm parayı elinden alabilecek sistem.Yapay zekasını geçtim. Kişisel sana özel takip yapılıyor
Kişisel takip yaptıklarına inanmıyorum o anda yüzlerce kişi oynuyor ve ben 7 masa izleyerek oynuyorum kazanıyorum çok şükür

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
7 masam burda buradan 9 lu sayı geldiği gibi masaya girip voisinsa 1.80 den başlıyorum katlayarak devam akşam 5- 6 saat oynadım durmadan hep kazandı çünkü 9 lu sayılar 2 li ve 5 li sayıları seviyor bunlarda voisinda çoğunlukla mantık bu dostlar herkese bol şans amk

Ekli dosyalar

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Allahtan param kalma derdi yok sitelerde

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
8. Yılın sonunda bunu bulabildim moruk

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,066
50,123
113
Bırakın onu bunu verin 1 k kasa yapayım 10 k .d taktik mantık bilmem sayılardan sonra neyin ne atacağını az çok bilirim her zaman olmasa da sayıya tek atmak önemli bölge falan enayi işi . Ona ben tahmin gözüyle bakmıyorum zaten bı bölgede 288282 sayı var birader. Delikanlı adam sayıya tek atar

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Bırakın onu bunu verin 1 k kasa yapayım 10 k .d taktik mantık bilmem sayılardan sonra neyin ne atacağını az çok bilirim her zaman olmasa da sayıya tek atmak önemli bölge falan enayi işi . Ona ben tahmin gözüyle bakmıyorum zaten bı bölgede 288282 sayı var birader. Delikanlı adam sayıya tek atar
Tek ata ata bu hale geldik zaten amk artık tek atacak dermanimiz kalmadı

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Ben çok tek attım ama hikaye