- 450
- 462
- 63
o kadarınida yapmazlar beeBunu burda acıkladıgın ıcın sabah uyandıgında yeni hesap açmak zorunda kalcan dost hayırlı geceler dilerim
o kadarınida yapmazlar beeBunu burda acıkladıgın ıcın sabah uyandıgında yeni hesap açmak zorunda kalcan dost hayırlı geceler dilerim
Cekim yapiosun.bortacinom bitti son kadehteyim biraz likor var ona gecicemtamam dost bızı tanıyosan 20 lazım acıl atta bırazdan atıcaz cekım yapıp
tutarsa çekiliş ne dost yeni format mı geldio kadarınida yapmazlar beeefendi efendi takılıyorum şurda arada rolling bile açıyorum tutarsa çekiliş diyorum ama başını tutuyor orası ayri
![]()
Şark koyun en nadide şarabi bortacino saraplarihelal dayı baba bortacına culardan kımse kalmadı
nane mi dayıcımCekim yapiosun.bortacinom bitti son kadehteyim biraz likor var ona gecicem
aga varya kupon yapıyorsun tutarsa çekiliş diyorsun garibanlık başına vurmuştutarsa çekiliş ne dost yeni format mı geldi
yonetıme bıldırdık dost coklu uyelık dıye senı bı dahakı uyelıgı baba bortacına ac ordan tanırız dayımın gonlu olsunaga varya kupon yapıyorsun tutarsa çekiliş diyorsun garibanlık başına vurmuş![]()
eyvallah canınız saolsun ne diyeyim.yonetıme bıldırdık dost coklu uyelık dıye senı bı dahakı uyelıgı baba bortacına ac ordan tanırız dayımın gonlu olsun
20 yı alalım gıtmedeneyvallah canınız saolsun ne diyeyim.
yav ne ısım olur dost 20 lırası olan adam bu kadar alıngan olmazerkekliğe yakışmadı ama yaptığınız neyse ilk defa sırtımızdan bıçak yemedik bizi hep dost bildiklerimiz yakar eyvallah
o 20 lira meselesi makaraydı çok şükür cebimde param var dostum .yav ne ısım olur dost 20 lırası olan adam bu kadar alıngan olmaz
papradan 500 ıstek attık kanıtla ben ınanmıyomo 20 lira meselesi makaraydı çok şükür cebimde param var dostum .
20 ne la 20 mi kaldi aw20 yı alalım gıtmeden
Sadece parasi ve sarabi olanlar bizle dostluk kurabilirsadece bi şaka yapmak istemiştim
Ateşle ozaman dosto 20 lira meselesi makaraydı çok şükür cebimde param var dostum .
beni yönetime ispiyonlayan adamlara neden destek olayım ?Ateşle ozaman dost
Ben ispiyonlamadım dost ispiyonlayan kaşmerler utansınbeni yönetime ispiyonlayan adamlara neden destek olayım ?
kım ıspıyonlamıs dostbeni yönetime ispiyonlayan adamlara neden destek olayım ?