Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Royalbet ödeme yerine çoklu üyelik deyip hesabımı kapattilar

Osman198638

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Deneme bonusundan 2000 TL yap 500 TL cekim ver yazıyor promosyonlarda. 2000 yapıp çekim talebi verdim. Hesabımı kapattila kimse para yatırmasinlar. Çoklu üyelik diyorlar üyelik kaç kere acilabiliyorkinherkes biliyorki bı yere bindefa üye olunuyor çok saçma bir bahane söylüyorlar. Kimse para yatirmasin sahtekar bunlar.

Mtzyapi54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
42
18
Deneme bonusundan 2000 TL yap 500 TL cekim ver yazıyor promosyonlarda. 2000 yapıp çekim talebi verdim. Hesabımı kapattila kimse para yatırmasinlar. Çoklu üyelik diyorlar üyelik kaç kere acilabiliyorkinherkes biliyorki bı yere bindefa üye olunuyor çok saçma bir bahane söylüyorlar. Kimse para yatirmasin sahtekar bunlar.
Bunlar iyice bikini çıkardılar he

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
683
181
43
Geçmiş olsun.