Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Roxxbet 200 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selim38

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
7
8
Geçmiş olsun kardeş bana da türlü dalavare yaptı bunlar, görüyorum ki kaç kişiye neler yapmışlar. Ne kansız siteymiş.
Daha burda nasil reklam yaparlar mileti soyuyorlar
Bu sitenin sahibi kimse bu siteyi paylaşan suçlu benim gozumde

amed942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
31
28
Sakın bu siteye yatırım yapmayın 500 bonus kazancını çekebilmek için 500 yatırımda bulunmamı istediler yatırım yaptım sonra çevrim dediler çevrim yaptıktan sonra talep oluşturdum hesabımı kapattılar kanmayın bu şerefsizlere

amed942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
31
28
Bu kahpelerden hesap sorabilecek yokmu. Forumda ödeme yaptılar diye itleri banlamasan böyle forumun

actaris

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
0
1
Üye oldum 500 tl ye sabitledindi bakiyem 500 yatırdım baştan çevrim şartı olduğunu söylemediler sonra 500 yatirinca 2 kat tüm bakiyeniz çevrimi var dediler onu da yaptım çekim verdim kural ihlali uyarısı verdi desteğe bağlandım gasp mı ediyorsunuz dedim cümlemi bitirmeden banladılar, canlı destek kapandı ulaşılamaz oldu yatırım da gitti resmen gasp ettiler. Benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın dolandırıcıların padişahıdır bu site heryerde paylaşacağım batsın şerefsizler.

actaris

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
0
1
Üye oldum 500 tl ye sabitledindi bakiyem 500 yatırdım baştan çevrim şartı olduğunu söylemediler sonra 500 yatirinca 2 kat tüm bakiyeniz çevrimi var dediler onu da yaptım çekim verdim kural ihlali uyarısı verdi desteğe bağlandım gasp mı ediyorsunuz dedim cümlemi bitirmeden banladılar, canlı destek kapandı ulaşılamaz oldu yatırım da gitti resmen gasp ettiler. Benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın dolandırıcıların padişahıdır bu site heryerde paylaşacağım batsın şerefsizler.

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
884
265
63
Knklar bu site zaten dolandırıcı oyunlardan da mı anlamdiniz sweet te line bile yapmıyor site ben dolandırmaya geldim diyor resmen yatırım yapnlara Allah akıl fikir versin

amed942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
126
31
28
Bo
Knklar bu site zaten dolandırıcı oyunlardan da mı anlamdiniz sweet te line bile yapmıyor site ben dolandırmaya geldim diyor resmen yatırım yapnlara Allah akıl fikir versin
Bende yorumları okudum bi terslik olduğunu sezdim ama yorumlarda ödeme yaptıklarını söyleyen sahtekarları görünce yatırdım tâbi toz olup uçtu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
127,947
177,007
113
Deneme Bonus Süresi Dolmuş Beyler
🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...