Daha burda nasil reklam yaparlar mileti soyuyorlarGeçmiş olsun kardeş bana da türlü dalavare yaptı bunlar, görüyorum ki kaç kişiye neler yapmışlar. Ne kansız siteymiş.
Bu sitenin sahibi kimse bu siteyi paylaşan suçlu benim gozumde
Daha burda nasil reklam yaparlar mileti soyuyorlarGeçmiş olsun kardeş bana da türlü dalavare yaptı bunlar, görüyorum ki kaç kişiye neler yapmışlar. Ne kansız siteymiş.
Yatırım var üyeliğimi sildi o.c ları daha burda duruyoÖdeme yapmıyor ip bahanesiyle bakiyemi yuttu
Üye oldum 500 tl ye sabitledindi bakiyem 500 yatırdım baştan çevrim şartı olduğunu söylemediler sonra 500 yatirinca 2 kat tüm bakiyeniz çevrimi var dediler onu da yaptım çekim verdim kural ihlali uyarısı verdi desteğe bağlandım gasp mı ediyorsunuz dedim cümlemi bitirmeden banladılar, canlı destek kapandı ulaşılamaz oldu yatırım da gitti resmen gasp ettiler. Benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın dolandırıcıların padişahıdır bu site heryerde paylaşacağım batsın şerefsizler.
BoÜye oldum 500 tl ye sabitledindi bakiyem 500 yatırdım baştan çevrim şartı olduğunu söylemediler sonra 500 yatirinca 2 kat tüm bakiyeniz çevrimi var dediler onu da yaptım çekim verdim kural ihlali uyarısı verdi desteğe bağlandım gasp mı ediyorsunuz dedim cümlemi bitirmeden banladılar, canlı destek kapandı ulaşılamaz oldu yatırım da gitti resmen gasp ettiler. Benden size tavsiye ben yandım siz yanmayın dolandırıcıların padişahıdır bu site heryerde paylaşacağım batsın şerefsizler.
Bende yorumları okudum bi terslik olduğunu sezdim ama yorumlarda ödeme yaptıklarını söyleyen sahtekarları görünce yatırdım tâbi toz olup uçtuKnklar bu site zaten dolandırıcı oyunlardan da mı anlamdiniz sweet te line bile yapmıyor site ben dolandırmaya geldim diyor resmen yatırım yapnlara Allah akıl fikir versin