Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Rovbet 777 FreeSpin Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hokuspokus

Dünyaya söyleyecek çok sözümüz var.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
486
159
43
hala eklemedi bonusu bekliyom

afyok03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,582
1,152
113
Bu nasıl site kod gelmiyor

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,538
4,119
113
Çekim verdim şimdi sonucu yazarım

byarda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
92
28
aga bu siteden kod gelmiyor la

Alpaslan27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
17
18
Ben bonus amusnet hot deco oynadım. Ve bakıyor. 30bın yaptım sonrada yatırm oldu bılım ben yatırmadan cekim verdim 2bin ve site namuslu olsa. Bana cekim geri göndermesi gerek. Ama yapmadı butun bakıye sildi bana. Tekrar deneme bonus eklemis. Ve sordum ben. Bu. Yasak. Oyunlardan bahsetti ve. Bende dedım. Ben bu. Yuzune başladım bile ben sadeceamusnet hot deve oynadım dedim Bosa yanı para yatırsak.oda gidecektı bence

Ekli dosyalar

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
970
113
Ben bonus amusnet hot deco oynadım. Ve bakıyor. 30bın yaptım sonrada yatırm oldu bılım ben yatırmadan cekim verdim 2bin ve site namuslu olsa. Bana cekim geri göndermesi gerek. Ama yapmadı butun bakıye sildi bana. Tekrar deneme bonus eklemis. Ve sordum ben. Bu. Yasak. Oyunlardan bahsetti ve. Bende dedım. Ben bu. Yuzune başladım bile ben sadeceamusnet hot deve oynadım dedim Bosa yanı para yatırsak.oda gidecektı bence
Kral bir yerde hata mı yaptın acaba yukarı da ki bir kaç arkadaş çekim vermiş geçmiş yanı

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,538
4,119
113
Şimdi çekim geldi 38 dk da ödendi

Boomer-man

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
16
8
Beyler selamlar günaydın. Çekim yapıcam çekim yapan varmı? Ayrıca deneme bonusu açıklamasını pek anlayamadım 500 yatırır isem 500 tl cevrim yapsam 2000 çekebilir miyim nasıl oluyo tam anlamadım açıklayabilir misiniz rica etsem

Ekli dosyalar

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,071
12,179
113
Beyler selamlar günaydın. Çekim yapıcam çekim yapan varmı? Ayrıca deneme bonusu açıklamasını pek anlayamadım 500 yatırır isem 500 tl cevrim yapsam 2000 çekebilir miyim nasıl oluyo tam anlamadım açıklayabilir misiniz rica etsem
Dostum ben 10 bin yaptım Fruit party de sonra ezdim bilerek 500 liram yok diye mantıksız davrandım 500 yatırmadan önce canlıya bağlan 2000 e indirecek bakiyeni 500 yatır 2500 den 500 çevir bir slotta ne olursa bakiye çekim ver havale ile misal 100-100 çevir pragmatik bir oyunda 2340 mı kaldı çek hepsini

Boomer-man

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
16
8
Dostum ben 10 bin yaptım Fruit party de sonra ezdim bilerek 500 liram yok diye mantıksız davrandım 500 yatırmadan önce canlıya bağlan 2000 e indirecek bakiyeni 500 yatır 2500 den 500 çevir bir slotta ne olursa bakiye çekim ver havale ile misal 100-100 çevir pragmatik bir oyunda 2340 mı kaldı çek hepsini
Çok teşekkürler hocam detaylıca açıklamışsın eyvallah sağol varol

Sanane65

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
4
3
Özellikle bizim bu Türk milletimiz insanlarımız şansı dönmedi mi hemen karşı tarafı dolandırıcı yapar üç kağıtçı yapar yok bilmem ne yapar kusura bakmayın ama böyle yorum yapanlar hiçbir sikimden anlamıyorsun boş boş yorum yapmayın ya adamlar gayet iyi gidiyor diyor

Mehmet6553

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
Ben 14 k yaptım 2 k ya düzenlediler yatırım ve çevrim işlemini yapıp cekimimi yaptım arkadaşlar

Sanane65

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
4
3
Sana göre bize göre değil bu şekilde boş boş yorum yok yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz niye az önce 7000 TL çektim ödediler hemen sana göre çöp belki sen de çöplük sün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...