- 190
- 110
- 43
Deneme bonusu adı üstünde neden yatırım istiyolar anlamıyonmu
400 binini forumda dağıtalım
Yeminle gülüyorum ya, inanılmazsınız. Gerçekten ibretlik, ben forumda inanılmaz bir cehalet olduğunun 2 senedir farkındayım da, müdahale etmeme rağmen yine kurtaramıyorum. Çünkü kimse cehaletinin farkında değil veya kabul etmek istemiyor.Sakin yatirim yapmayın. Benim para gitti başka kimsenin ki gitmesin
s2lecek g0t kendini yaprağın yanına park edermiş at bakalım1000 yatırıp 10.000 denicem en azından görmüş olurum sonucu aktaricam
O yüzden 57 k vermiş ahahahaLisans sahte, musibet vakası yaşamayın. it değil cw ile bitmesi lazım sonu lisans domaininin.
Gene radon bv şirket musibette de öyleydi galiba. Copy paste yapmışlar.
İkisi de livechat kullanıyor support tool olarak.
Cidden miSakin yatirim yapmayın. Benim para gitti başka kimsenin ki gitmesin
İnşallah dikkate alinirLisans sahte, musibet vakası yaşamayın. it değil cw ile bitmesi lazım sonu lisans domaininin.
Sarma millete sarma 200-300 tl yi milyon yapıp çekmeyen adamsın hala çıldırıyorum sanaYeminle gülüyorum ya, inanılmazsınız. Gerçekten ibretlik, ben forumda inanılmaz bir cehalet olduğunun 2 senedir farkındayım da, müdahale etmeme rağmen yine kurtaramıyorum. Çünkü kimse cehaletinin farkında değil veya kabul etmek istemiyor.
Bana da 500 ver 🤣🤣Sakin yatirim yapmayın. Benim para gitti başka kimsenin ki gitmesin
Site komple sahte site zaten. Global olan roobet sitesinin tasarımını, adını alıp site açmışlar spor sağlayıcısını da betco yapmışlar.Lisans sahte, musibet vakası yaşamayın. it değil cw ile bitmesi lazım sonu lisans domaininin.
Aynen öyle muhabbet vardı bi ara 🤣Yıllardır bu keklenenler bitmediği için sanırım adamlar asla yöntemlerini değiştirmiyor. Sahte oyunlarlar kolayca bakiyenin yükselmesini sağlıyor sen de kek gibi yatırım düşünüyorsun hemen. Tıpkı şikeli maç satıyoruz diye Dünya üstünde hiç olmayan maçı satıp sadece bizim önerdiğimiz sitede var diyerek yönlendirip kazanç gösterip çekim için yatırım isteyenler gibi . Biraz akillanin artik
Kasap naber 🤣🤣Site komple sahte site zaten. Global olan roobet sitesinin tasarımını, adını alıp site açmışlar spor sağlayıcısını da betco yapmışlar.