http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Roobet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,025
5,444
113
Bu ulke neden akillanmiyor abi adam lisans sahte diyo bu hala para yatircam sansimi deniycem diyo 😁

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
533
93
Bu aralar bu sahte site olayı çoğaldı yatırım isteyen deneme bonuslarından uzak durun

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,782
14,025
113
Yıllardır bu keklenenler bitmediği için sanırım adamlar asla yöntemlerini değiştirmiyor. Sahte oyunlarlar kolayca bakiyenin yükselmesini sağlıyor sen de kek gibi yatırım düşünüyorsun hemen. Tıpkı şikeli maç satıyoruz diye Dünya üstünde hiç olmayan maçı satıp sadece bizim önerdiğimiz sitede var diyerek yönlendirip kazanç gösterip çekim için yatırım isteyenler gibi . Biraz akillanin artik

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,899
9,625
113
Sakin yatirim yapmayın. Benim para gitti başka kimsenin ki gitmesin
Yeminle gülüyorum ya, inanılmazsınız. Gerçekten ibretlik, ben forumda inanılmaz bir cehalet olduğunun 2 senedir farkındayım da, müdahale etmeme rağmen yine kurtaramıyorum. Çünkü kimse cehaletinin farkında değil veya kabul etmek istemiyor.

Bellingham

𝐉𝐮𝐝𝐞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,640
10,870
113
Yeminle gülüyorum ya, inanılmazsınız. Gerçekten ibretlik, ben forumda inanılmaz bir cehalet olduğunun 2 senedir farkındayım da, müdahale etmeme rağmen yine kurtaramıyorum. Çünkü kimse cehaletinin farkında değil veya kabul etmek istemiyor.
Sarma millete sarma 200-300 tl yi milyon yapıp çekmeyen adamsın hala çıldırıyorum sana

s3mixx

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
23
8
Olm malmisiniz cekiceginin yüzde 10 unu yatır 15 ini yatır 20 sene önce iş yapıyordu hala yiyormusunuz

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,508
113
Lisans sahte, musibet vakası yaşamayın. it değil cw ile bitmesi lazım sonu lisans domaininin.

Gene radon bv şirket musibette de öyleydi galiba. Copy paste yapmışlar.

İkisi de livechat kullanıyor support tool olarak.
Site komple sahte site zaten. Global olan roobet sitesinin tasarımını, adını alıp site açmışlar spor sağlayıcısını da betco yapmışlar.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
2,316
113
Yıllardır bu keklenenler bitmediği için sanırım adamlar asla yöntemlerini değiştirmiyor. Sahte oyunlarlar kolayca bakiyenin yükselmesini sağlıyor sen de kek gibi yatırım düşünüyorsun hemen. Tıpkı şikeli maç satıyoruz diye Dünya üstünde hiç olmayan maçı satıp sadece bizim önerdiğimiz sitede var diyerek yönlendirip kazanç gösterip çekim için yatırım isteyenler gibi . Biraz akillanin artik
Aynen öyle muhabbet vardı bi ara 🤣

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,515
1,511
113
Dün vardı konusu. Site Tokatçı. 1000 lira 3 oyunda 50 bin olmuştu. Sakın düşmesin kimse. Yatırım falan yapmayın. Sonra şikayet konusu acarken bulursunuz kendinizi!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...