- 7,683
- 4,525
- 113
Tebrikler hacım çek bakalım paranı hayırlı olsun
şimdi talep verdimtebrikler @ronaldo44 sıkıntı oldu mu çekime izin verdiler mi ?
hadi bakalım göndersinlerde artık kurtul şu derdinden kanka.şimdi talep verdim
eyvallah reis inşallah kurtulacamhadi bakalım göndersinlerde artık kurtul şu derdinden kanka.
inşallah kardeşim. bizide kurtar barieyvallah reis inşallah kurtulacam
Olsun hacim çekmişsin şikayet var çok pek bulaşma istersen bundan sonra yinede sen bilirsinevet arkadaslar an itibari ile havle ile çekim şimdi geldi fakat siteye güvenim kalmadı çekim verdim payfixle iptal oldu bağlandım çevrim yapın dediler yaptım dedim papara çekim verin dediler paparam kapandı dedim yakınınızız paparası var olur dediler bilerek yok dedim en son havale ile gönderdiler yakınınızın paparası olur ne demek ya en kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert
Hayırlı olsun dostumevet arkadaslar an itibari ile havle ile çekim şimdi geldi fakat siteye güvenim kalmadı çekim verdim payfixle iptal oldu bağlandım çevrim yapın dediler yaptım dedim papara çekim verin dediler paparam kapandı dedim yakınınızız paparası var olur dediler bilerek yok dedim en son havale ile gönderdiler yakınınızın paparası olur ne demek ya en kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert
olsun almışsın ya o yeter salla gerisini bidahada oynama gitsin ordan. bide başının gözünün sadakasını dağıtırsan cok seviniriz kankaevet arkadaslar an itibari ile havle ile çekim şimdi geldi fakat siteye güvenim kalmadı çekim verdim payfixle iptal oldu bağlandım çevrim yapın dediler yaptım dedim papara çekim verin dediler paparam kapandı dedim yakınınızız paparası var olur dediler bilerek yok dedim en son havale ile gönderdiler yakınınızın paparası olur ne demek ya en kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert
tebrikleriki gündür 4k cepten gitti hep tek maça tek gole bu defa gelsin eskişehir yerine monaco yener yazmıştım değiştirdim dünde böyle bi değişiklik yaptım çıkardığım maç kazandı aldığım maç kaybetti inşallah kazanırız.