http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ronaldo44 / Şans Dönsün Artık

Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,010
113
evet arkadaslar an itibari ile havle ile çekim şimdi geldi fakat siteye güvenim kalmadı çekim verdim payfixle iptal oldu bağlandım çevrim yapın dediler yaptım dedim papara çekim verin dediler paparam kapandı dedim yakınınızız paparası var olur dediler bilerek yok dedim en son havale ile gönderdiler yakınınızın paparası olur ne demek ya en kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,683
4,525
113
evet arkadaslar an itibari ile havle ile çekim şimdi geldi fakat siteye güvenim kalmadı çekim verdim payfixle iptal oldu bağlandım çevrim yapın dediler yaptım dedim papara çekim verin dediler paparam kapandı dedim yakınınızız paparası var olur dediler bilerek yok dedim en son havale ile gönderdiler yakınınızın paparası olur ne demek ya en kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert
Olsun hacim çekmişsin şikayet var çok pek bulaşma istersen bundan sonra yinede sen bilirsin

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Hayırlı olsun dostum :)

semy2050

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,520
373
83
olsun almışsın ya o yeter salla gerisini bidahada oynama gitsin ordan. bide başının gözünün sadakasını dağıtırsan cok seviniriz kanka :D