Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ronaldo mu ⚔️ Messi mi ?

Laz8118

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
698
338
63
Adam 5 senedir dusunuyomus hangisi diye yeni karar verebilmis cevaplamis

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
2020 açılmış konuyu hortlatan sahsi bulun bana

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
İstikrarlı oldukları için Messi&Cr7 tartışması var ama prime Fenomen R9 ikisine de çimleri öptürür futbolculuk olarak
Adamın ayagını kırıyolardı aga messıye cr7 ye dokun futboldan men ederlerdi fenomene ise öldürmeye dalıyolardı anca öyle duruyodu bana göre pele Maradona dan bıle ıyı

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,526
2,669
113

Alın size Messi 😁

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
1,070
113
1-) Diego Maradona
2-) Ronaldo Nazario
3-) Ronaldinho
4-) Thierry Henry
5-) Gianluigi Buffon
6-) Fabio Cannavaro
7-) Ruud Gullit
:cool: Messi
9-) C. Ronaldo
10-) Zlatan...
11-) Iniesta

Şeklinde gider...

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Defanscıları ekleyerek iyi bir liste yapmışsın ama Messi Ronaldo'yu aşırı gömmüşsün + iniesta yerine zidane çok daha agır basar
1-) Diego Maradona
2-) Ronaldo Nazario
3-) Ronaldinho
4-) Thierry Henry
5-) Gianluigi Buffon
6-) Fabio Cannavaro
7-) Ruud Gullit
:cool: Messi
9-) C. Ronaldo
10-) Zlatan...
11-) Iniesta

Şeklinde gider...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
1,070
113
Defanscıları ekleyerek iyi bir liste yapmışsın ama Messi Ronaldo'yu aşırı gömmüşsün + iniesta yerine zidane çok daha agır basar
Brazilyalı Ronaldo ve Maradona Icon :) Ronaldinho da kimse kusara bakmasın en kral yetenekti. Göbekli hali bile daha yüksek seyir zevki veriyor.

Messi'nin Icon olması zor. Reklam şirketleri bırakınca sıradan hale gelicekler. Messi'nin dünya kupası görebilmesi Maradona yapmaz. Maradona'nın duruşu vardı. Tşklıydı adam :d

Maradona ayrıca Papa John Paul ve Papa Francis döneminde Vatikan'a karşı birkaç kez konuştu . "Vatikan'a gittim ve altın tavanları gördüm. Sonra Papa'nın Kilise'nin yoksul çocuklarla ilgilendiğini söylediğini duydum. Öyleyse? Tavanları sat, dostum!" Maradona 2005'te The Independent'a söyledi .

Maradona, on yıl sonra 2016 yılında bir yardım maçının ardından Papa Francis'i ziyaret etti ve benzer görüşlerini dile getirdi.

"Vatikan'a girdim ve o altın çatıyı gördüm. Ve kendi kendime dedim ki, biri nasıl olur da altın bir çatıda yaşayıp sonra fakir ülkelere gidip karnı tok çocukları öpecek kadar orospu çocuğu olabilir? İnanmayı bıraktım,"

Buenos Aires'in gecekondu mahallelerinde büyüyen, bir fabrika işçisinin oğlu olarak verdiği mücadeleler nedeniyle Filistin halkına her zaman sempati duyduğunu sözlerine ekledi.

2014 yılında İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanını "utanç verici" olarak nitelendirmiş , 2018 yılında Moskova'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası sırasında Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'la bir araya gelerek , "Kalbimde Filistinliyim" demişti.

Maradona'nın Amerika karşıtı duyguları hayatı boyunca süregelen bir temaydı.

The Guardian'ın haberine göre , 2004 yılında binlerce kişinin katıldığı Irak Savaşı ve serbest ticaret karşıtı protesto gösterisine katıldı .

Mitingde Hugo Chavez'in yanında yer alan ve üzerinde "Bush'u Durdurun" yazılı bir tişört bulunan lider, mikrofonu alarak "Bu insanlık zırvası George Bush'un varlığını reddetmekten bir Arjantinli olarak gurur duyuyorum" dedi.

Ama aynen liste biraz daha uzun düşünürek değişebilir tabi biraz. Zidane, Seedorf, Van der Sar, muhtemelen Nesta vs.