- 48,743
- 53,285
- 113
Olum sesli güldümGel fenerime bitsin bu çile be Ronaldo
Olum sesli güldümGel fenerime bitsin bu çile be Ronaldo
ahahahahahah Abi vergi rekortmenleri listesinde ilk 5te varmışsın Acunu geçmişsin 😁😁😁neredeyse benim kadar kazanacak hergeleye bak ya
Ağa şimdi boş yapmışsın empati yap biraz mesleğinde yapabileceğin herşeyi yapmışsın 38-39 yaşındasın futbolu bırakmak istemiyorsun ama eski takımında yedek oynatiyorlar tabi ki sevdiği işi yapacak ama Real Madride gitse bile yine yedeğe alınır enazindan iyi para alıp sürekli ilk 11 oynayacak hem az para da değil alacağıSaygımı değil fakat Sevgimi kaybetti C.Ronaldo. Bundan sonra kimse bana Goat moat müslüman olcak hikayeleri anlatmasın. Biz sana herkesten fazla güvendik herkesten çok sevdik Messiyi karşımıza aldık fakat almamak gerekiyormuş. Portodaki Hulk nasıl kariyerini bitirdiyse sende bu hareketinle bitirdin. 38 yaşına gelmişsin bırak futbolu efsane olarak kalmaya devam et. Ne gerek var böyle bir amatör harekete zaten 2 post atıyon instada 40 milyon dolar alıyorsun. Neyse Money>Football oldu Bundan sonra en büyük Messici benim GOAT MESSİDİR tartışmaya kapalıdır.
Gerçi takım 2 Ronaldo'yu kaldırmaz dost dursunaldo var bideOlum sesli güldüm
yalan haber kardeşim acunu geçemedim inanmayın böyle şeylere asparagasahahahahahah Abi vergi rekortmenleri listesinde ilk 5te varmışsın Acunu geçmişsin 😁😁😁
Devlet imkan versin :d 200 milyon euroya Uganda'nın tamamını müslüman yaparım :dMüslüman olma yolunda ilk adımı attı hayırlı olsun cr
Ronaldo kariyerlerinin son dönemlerinde para için Çin ligine giden futbolcuları elestiriyordu ben böyle bişey yapmam diyordu.Bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyormuşEkli dosyayı görüntüle 292641
Ronaldo'nun kendisini Al Nassr'a bağlayan sözleşmeyi imzaladığı iddia edildi. Resmi açıklama bekleniyor.
Futbol tarihinin en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek.
Al Arabiya'nın geçtiği bilgiye göre Ronaldo, Al Nassr ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
Suudi Arabistan liginde lider durumda yer alan Al Nassr'ı Rudi Garcia çalıştırıyor. Takımda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Vincent Aboubakar, Luiz Gustavo ve Talisca gibi isimler de forma giyiyor.
37 yaşındaki Portekizli futbolcunun Manchester United'la sözleşmesi, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'de yayınlanan "Piers Morgan Sansürsüz" programında İngiliz kulübünü hedef alan açıklamalarının ardından karşılıklı feshedilmişti.
Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu. Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'a (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 defa layık görülen Ronaldo, Piers Morgan Sansürsüz programında, Erik ten Hag'ın da aralarında bulunduğu birkaç kişinin kendisini kulüpten göndermeye çalıştığını ve ihanete uğramış hissettiğini söylemişti.
Helal dost bu kibar ve nazik beyfendiligini neye borçluyuz acabaDost argo kullanmak için yazmadım valla gazate var oyle biliyorsundur sende keske gorsel koyaydım yanlıs anlasıldıysam ö. Dilerim bak özür dilerken cok nadır gorursun benı![]()
money>football - money>allNeden be kardeşim neden kendini düşürürsün be