Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ronaldinho'ya Hapiste Telefon Hakkı Tanındı İlk Onu Aradı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,795
82,649
113

Geçtiğimiz haftalarda Paraguay'da sahte pasaport kullandığı gerekçesiyle tutuklanan ve hapis cezası alan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, corona virüsü salgını nedeniyle ziyaretçi yasağı çıktığı için kimseyle görüşemiyordu.

El Mundo'nun haberine göre eski süperstara telefonla konuşabilme ayrılacağı tanındı. Ronaldinho da bu hakkını Barcelona'dan takım arkadaşı olan Carles Puyol'u arayarak değerlendirdi. Katalan ekibinin eski kaptanının, Brezilyalı eski yıldıza moral verdiği belirtildi.

Bu arada efsane ismin, dünyanın dört bir yanından mektup aldığı ve bunlara tek tek yanıt yazdığı bildirildi.

Ronaldinho, kardeşi ile aynı hapishanede bulunuyor.

Dnirses

Tek golden yatan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,366
336
83
Düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
Benim izlediğim en yetenekli futbolcuydu. Sen git paranın da şöhretin de zirvesine vur şimdi düştüğün hale bak. Hayat acımasız ama insanlarda bazen zorluyor galiba kendini düşürmek için.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,881
178,109
113
O kadar güzel hayatın varken o kadar güzel top oynuyorken tekniğin fazlası varken zamanında en sevilen topçu olman herkes saygı duyup sevmesi, bu yaptığı kendini düşürdü Ronaldinho o_O

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
benim anlamadığım herifte para var şöhret var paraguaya normal şartçarda da giderdi niye kaçak pasaportla?

zlatan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,943
706
113
benim anlamadığım herifte para var şöhret var paraguaya normal şartçarda da giderdi niye kaçak pasaportla?
Bir etkinlik icin onu Paraguaya davet eden şahısla kara para aklamaya çalışacağı bu yüzden sahte pasaportla girmiş iddiaları var.