1x çevirince ana paranı oto ekleniyordu en son sankiAnlamistim boyle birsey oldugunu arkadaslar bosa yatirim yapmayin PARANİZ ÇÖP OLACAKEkli dosyayı görüntüle 821089
Yok Onlar ekliyor Çöp oldu para Sigara almadik siteye attik o da gitti1x çevirince ana paranı oto ekleniyordu en son sanki
Gitmez kanka o kadar adam çekti senin kazancimi hesaba aktarmayacakYok Onlar ekliyor Çöp oldu para Sigara almadik siteye attik o da gitti
Halen mi güncelleme varmışRezalet Siteye Nerden Yatirim Yaptik Salak Gibi
EvetHalen mi güncelleme varmış
Dedim Yatirdim 7 saattir Site Bekletiyor 😂😂Sen Paylastiysan Buyuk Sorun Var Demektir
Valla bilmiyorum simdi siteye baglanacam ana avrat girisecem siteye yeter bu kadar bekleyememBu site hangi grubundu
Bilader konuşma ya site kaç kişiye ödeme yaptı senin 150 lirana kaldi dimi ? Her ot ve bkda konuyu acana salla çekim yapınca sesin cikmasinYemin Olsun 1 kere Senden Hayır Görmedim Ömer 260 yukledim 7 saatin sonunda 150 cekim verdim
Sağlam bir grubun sitesi bu Truva ve Venüs in olabilirValla bilmiyorum simdi siteye baglanacam ana avrat girisecem siteye yeter bu kadar bekleyemem
La mesele 150 mi ben 260 yatirmisim zaten 6 Saattir Hic bir guncelleme yok sitede Guncelleme Var Diyor Senden Ne Hayir Gorulur kiBilader konuşma ya site kaç kişiye ödeme yaptı senin 150 lirana kaldi dimi ? Her ot ve bkda konuyu acana salla çekim yapınca sesin cikmasin