- 3,279
- 2,464
- 113
Ekran atacaksinki yatirim yapacaklar, atar yapiyor birde. Odeme gelmediginde zarari senmi karsilayacaksin?
Sen ss at kardeş seni çoktandır görüyoruz yalan diyen yok ama ss atman 2 dakkalıkn iş işi yokuşa sürüyon millet te laf ediyorHesaba girip ekran görüntüsü Alacam,ister çekin ister yatırmayın beni ilgilendirmez bide bana guvenmeyen embesil var guvenmiyorsan yatırma amk belki cekimim sahte
Kanka sorun o değil adam 1000 çektim bonustan diyoe ss at diyoruz kıvırıyor neden yaniyav neyi tartışıyorsunuz hala bu site Truvabet ve Venüsbet'in yeni sitesi. Güvenebileceğiniz 30-35 sitelerden birisidir bunlar.
Link atarmsıın kankaBeyler cekim verdim ben odenirse ss atarim haber ederim sorun fln olursa
Kusura kalma reis sana demiyorum da bazıları adamı hasta ediyor siteyi ben kurmuşum gibi konusuyorlarKardesim birazcik insan ol
Dedim ödüyor diyeOdeme geldi beyler
Arsız bu ya ben bu güne kadar forum da kimseden bişey istemedim varsa aksini söyleyen çıksın cebinde 3 kuruş yok diyor acında. Ölecek dilenci görüyoruzLan aç köpek geçen sigara parası istiyordun milletten
Emredersin reisim hayırlı günler dilerimmm
Adamsın dostOdeme geldi beyler