- 3,308
- 1,400
- 113
link burda şartlar 5k yap 500 çek altyapı değişmiş galiba
Çekim talebi verdim gelir mi acaba
DurumÇekim talebi verdim gelir mi acaba
Bu forumda ne paylaşırsan paylaş illaki böyle kusur bulan biri çıkıyorDedem derdi ki kusursuz birşey koy insanların önüne onada kusur bulan olur yani diceğim bi paylaşım yapılmış almışsın veya almamışsın teşekkür et geç zor değil herşeye kusur bulmayın bence hoşuna giden alsın gitmeyen almasın 🙏
Bana SMS atmislar 1000 lira nakit diye wpye yazdım 1000 nakit ekledi maks 5 k çekim yatirimsizlink burda şartlar 5k yap 500 çek altyapı değişmiş galiba
süpeerBana SMS atmislar 1000 lira nakit diye wpye yazdım 1000 nakit ekledi maks 5 k çekim yatirimsiz
na kuzenBana SMS atmislar 1000 lira nakit diye wpye yazdım 1000 nakit ekledi maks 5 k çekim yatirimsiz
Versene bizde yazakBana SMS atmislar 1000 lira nakit diye wpye yazdım 1000 nakit ekledi maks 5 k çekim yatirimsiz
Sms dekii numarayı verir misin dostBana SMS atmislar 1000 lira nakit diye wpye yazdım 1000 nakit ekledi maks 5 k çekim yatirimsiz
Dedeye saygılar güzel söylemişDedem derdi ki kusursuz birşey koy insanların önüne onada kusur bulan olur yani diceğim bi paylaşım yapılmış almışsın veya almamışsın teşekkür et geç zor değil herşeye kusur bulmayın bence hoşuna giden alsın gitmeyen almasın 🙏