- 2,765
- 888
- 113
Böl şanslar
Kime güvendiysek yatırdı o yüzden gelmeyecek gözüyle bakıyom 😄Valla en risklisi bu gibi geliyor bana sanki ilk yarı 0-0 bitecek ilk maç bu olacak 🙂 inşallah atarlar
Atsalar bir dert atmasalar bir dert 😅İlk 10 dakka gol çıkarsa sıkıntı erken gol olması
Valla bak erken gol gelmesin daha iyi. Ben genelde ilk yarı 1.5 üst oynarım dakka 7-8e kadar gol gelirse direkt canlı destek sırasına giriom kayıp bonusu içinAtsalar bir dert atmasalar bir dert 😅
Selamlar terim kardeşimValla bak erken gol gelmesin daha iyi. Ben genelde ilk yarı 1.5 üst oynarım dakka 7-8e kadar gol gelirse direkt canlı destek sırasına giriom kayıp bonusu için
Koca götünü kaldıramıyor kiLukaku inşallah kanser etmeden düzgün oynayıp atar golleri..
Dakika 7de gol olduğunu gördüğüm an 1.5 alt alıyom %90 geliyorValla bak erken gol gelmesin daha iyi. Ben genelde ilk yarı 1.5 üst oynarım dakka 7-8e kadar gol gelirse direkt canlı destek sırasına giriom kayıp bonusu için
Ya ben malımı biliyom. Apenda niye oynamıyor bu davarı oynatma ısrarı neden yaKoca götünü kaldıramıyor ki
Hass.. dakika 7 🤣Dakika 7de gol olduğunu gördüğüm an 1.5 alt alıyom %90 geliyor
Gol olsun da isterse hakem atsın 😁Arnavutluk gibi oldu bu golde saçma bir şekilde
As enişteSelamlar terim kardeşim
Gitti kalecinin üstüne vurdu hayvan awYa ben malımı biliyom. Apenda niye oynamıyor bu davarı oynatma ısrarı neden ya
Gördüğün gibi hacı dakika 7de gol geldi mi bas alta. Şansıma tüküriym %10lık kısımda ki maç olamadı davarlarDakika 7de gol olduğunu gördüğüm an 1.5 alt alıyom %90 geliyor