- 1,010
- 329
- 83
Haklısın bende avrupa da başarı istiyorum olmuyor bi türlü şampiyon luga doyduk artıkAvrupa lazım Avrupa ligi boşver sen 😅 bu kadro ile ligde şampiyon olsan ne olmasan ne önemli olan Avrupa Avrupa
Haklısın bende avrupa da başarı istiyorum olmuyor bi türlü şampiyon luga doyduk artıkAvrupa lazım Avrupa ligi boşver sen 😅 bu kadro ile ligde şampiyon olsan ne olmasan ne önemli olan Avrupa Avrupa
6 yiyeli kaç yıl oldu 😅evinde 3 yiyeli 3 ay oldu![]()
Seneye young boysu yeneriz kalırız guruplara bizde 0 çekeriz young Boys gibi dert etmeHaklısın bende avrupa da başarı istiyorum olmuyor bi türlü şampiyon luga doyduk artık
ahaha laf bulamayınca 15 sene önceki maçı konusuyor max fb zekası6 yiyeli kaç yıl oldu 😅
Taraftar ların demedigi küfür yapmadığı el kol hareketi kalmadı rizelilerinMactan once rizeliler biseyler diyodu nerde onlar
Bunun 15 i 30 u olmaz üstünüze yapışmış kara leke gibiahaha laf bulamayınca 15 sene önceki maçı konusuyor max fb zekası
Tek başarınız helal olsun avunmaya devam edin biz GERÇEK 5.yıldıza yürüyoruz hedef 25 🥳Bunun 15 i 30 u olmaz üstünüze yapışmış kara leke gibi
Siz ligde olun şampiyon biz bilbao yolcusuyuz hayde bbTek başarınız helal olsun avunmaya devam edin biz GERÇEK 5.yıldıza yürüyoruz hedef 25 🥳
Morata osimhen dzeko tadicle rizeyi hatayı yenip şampiyon olup üstüne sevinmek ne demektir dostlar bırakın boş şeylerle ilgilenmeyi Türkiye ligi hariç tüm ligleri izleyin keyif alın maç ülkede izlemeyeli 15 yıl olmuştur izlesenizde iddaa oynayıp izleyin gerisi zull gelir adamaTek başarınız helal olsun avunmaya devam edin biz GERÇEK 5.yıldıza yürüyoruz hedef 25 🥳