- 21,387
- 14,777
- 113
Beyler skor veriyorum 2 2
Abi dur kurban olayım bombayı salmaFenerbahçe maçında deplasmanda sanki son maç kaybederse düşecek gibi oynayan Rizespor'u bu maçta kendi evinde göreceğiz bakalım.
Konusursak üzülürler abiFenerbahçe maçında deplasmanda sanki son maç kaybederse düşecek gibi oynayan Rizespor'u bu maçta kendi evinde göreceğiz bakalım.
Hakikatler çoğu insanı üzüyor maalesef kardeşim. Temennim Galatasaray'ın kaybetmesi.Konusursak üzülürler abi
Amin ecmain abiiiHakikatler çoğu insanı üzüyor maalesef kardeşim. Temennim Galatasaray'ın kaybetmesi.
Gs 4 atacakk ? hemde bu moralle ? LŞALŞDKSALŞKDLŞSKLDKSkor verıyorum evı barkı satın basın sonra nıye otnamadık spyle boyle basımı agrıtmagın
Gs 4 rıze 1
![]()
dgsgsddshsdgsdhfsdg sonra da uyanırRize 1,- 4, alın size skor rahat maç olur sorma azyi 5-2 yener vs uzar penaltlarda eler sonrada evinde fenere 3-4 tane saplar
Hâlâ avrupa'da Okan ile başarı gelebilecek sanıyorlar.dgsgsddshsdgsdhfsdg sonra da uyanır![]()
Bizim UEFA kupamız var ama 😀Giremezsin eskide kaldı o günler. Şampiyon Fenerbahçe
ben gs lı olarak en kotu okan buruk yarı fınal oynatır dıye dusunuyodum ama artık bende ınanmamaya basladım kıyev elsborg macını kazansan bunların hıc bırıne gere kalmıcaktı hadı oldu hata az ye kapansan 1 2 tane gol yersın oda yok bakalım ne olucak opersembeHâlâ avrupa'da Okan ile başarı gelebilecek sanıyorlar.
İyi bir TD olsaydı ilk 8 bankoydu Gs'nin.
Rigas'a 2 farkla öndeyken puan vermezdi.
Ligin en kötü takımı Dinamo Kiev'e 3-1'den puan vermezdi.
Belki de Young boys'u elerdi diye düşünüyorum zaten şampiyonlar liginde Young boys'un yaptığı ortada 8 maçta 8 yenildi 3 atıp 24 yediler.
Galatasaray'ı elerken durumu ortada ligde bile sonuncuydu şimdi toparladılar![]()
Üstün açık yatmışsın😂😂😂😂😂😂Rize 1,- 4, alın size skor rahat maç olur sorma azyi 5-2 yener vs uzar penaltlarda eler sonrada evinde fenere 3-4 tane saplar
aga hakem olmasaydı kazanamıcaktınız bıde adamlar ıyı oynadı dıye tepkı gosrterıyosunuz kasımpasa gıbı salcakmıydı toplarıFenerbahçe maçında deplasmanda sanki son maç kaybederse düşecek gibi oynayan Rizespor'u bu maçta kendi evinde göreceğiz bakalım.