vay namussuzlar
Hero mi mero mi oldu500 verdi direk dededen spin alacam ya hero ya mero
Hero mi mero mi oldu
[/ QUOTE]
280 öder
ödemiyor site ip diyip siliyor amaçları üye etmekdostlar diyelim ki spinlerden 2000 çıktı direkt talep verebiliyor muyuz yoksa 1 kat çevrim şartı var mı bir kişi öğrenebilir mi rica etsem sıradakilerden
aradan birkaç kişiyi öder belki reis geçmiş olsunödemiyor site ip diyip siliyor amaçları üye etmek
bonuslardan takip et spinler sıfırlanınca yansıyor benimde şuan 250 kaldıspınlerı oynadıkdan ne kadar sure sonra bakıyeye yansıyor para
Ben girdim reisDiger oyunlara neden girmiyormuş ögrenen varmı
Kanka o bakiyeyi silmiş oluyor odendi demek değil ss attim bak ona bi aynı miBekliyoruz bakalım ilk reddetmiş sonra kendiliğinden onaylandı yazıyor
Aynı dediğin gibiKanka o bakiyeyi silmiş oluyor odendi demek değil ss attim bak ona bi aynı mi
beyler destekten alinmiyor uye olduktan sonra promosyonun ustune basin altinda tekrar uye ol yazicak ona basin oto ekleniyorMerhaba arkadaşlar,
SMS olarak geldi bu site. Güvenilirliği konusunda endişlerim vardı. Ama birkaç arkadaşıma ödeme yaptılar. İsterseniz sizde deneyin.
750 FS deneme bonusu Gates normalde geçerli. Çıkan kazanç sadece pragmaticte geçerli. Üye olduktan sonra Bonuslar kısmında Deneme bonusuna tıklayın sol alt köşesinde "üye ol" yazıyor. Bu butona tıklayınca deneme bonusunu veriyor. Sitedeki bir hata sanırım. Detaylar açıklamada yazıyor.
LİNK
Simdi baglanabildim bende bana da aynı şekil ip felan dedi, kim kime bedavaya para verir ki zaten konu kilitlensin bence ödeme yapilmiyor @BaşkanAynı dediğin gibi