Paylaşan arkadaşa teşekkürler 5 dakika sürmedi
Ekli dosyalar
-
488.7 KB Görüntüleme: 433
Site açılmıyor
2 mesaj var site adamı olduğun belli paylaşanda 20 mesaj var2500 tl ödemeyi yaptılar
Site elemanı büyük ihtimalle 2 mesajı varDaha siteye giremedik adam çekim vermiş helal dayı kadir gecesi doğmuşsun tebrikler.![]()
Olabilir.Site elemanı büyük ihtimalle 2 mesajı var
.10 tane hesap açtım 10 farklı oyun için hiçbir oyunda 250 TL 251 olmadı uzak durun çektim diyen varsa site elemanıdır bedavadan üye olmayın kanmayın
Site ben dolandırıcıyım diye bas bas bağırıyorTucco beti ararken karşıma çıktı paylaşayım dedim herşey yazıyor siteyi bilmem etmem gogleye tucco yazdim ricco çıktı
RiccoBET | Anında Destek, Güvenli Altyapı ve Gerçek Zamanlı Oyun Deneyimi
RiccoBET, kullanıcı hakları, güvenlik politikaları ve şeffaf iletişim anlayışıyla her adımda yanınızda. Sorularınız için yardım alın, bilgileriniz için güvende kalın.m.riccobet1083.com
İyi ki skko çıkmamış 🤣Tucco beti ararken karşıma çıktı paylaşayım dedim herşey yazıyor siteyi bilmem etmem gogleye tucco yazdim ricco çıktı
RiccoBET, kullanıcı hakları, güvenlik politikaları ve şeffaf iletişim anlayışıyla her adımda yanınızda. Sorularınız için yardım alın, bilgileriniz için güvende kalın.m.riccobet1083.com
Nasıl slotlar maşallah 5 saatte bir dönüyorTucco beti ararken karşıma çıktı paylaşayım dedim herşey yazıyor siteyi bilmem etmem gogleye tucco yazdim ricco çıktı