- 3,948
- 1,395
- 113
6 8 2 4 1
Yok Arda olmadı6 8 2 4 1
Bayramın her gün temiz 50liliği var böyle olursa herkes aktif üye olur ne olacakValla imanla paranin kimde oldugunu bilemiyoruzAma google taniyir bunlari
)
Kör oldum artıkYine olmadı![]()
Bak 20 lira çekilişi de bana çıkar demedi demeyinBayramın her gün temiz 50liliği var böyle olursa herkes aktif üye olur ne olacak![]()
yok la bana çıkar benceBak 20 lira çekilişi de bana çıkar demedi demeyin![]()
Neyse Allah daha cok versin. Az cok tanimasam sakasini bile yapmam. Baskasi olsa kavga cikarBayramın her gün temiz 50liliği var böyle olursa herkes aktif üye olur ne olacak![]()
Kavga edek miNeyse Allah daha cok versin. Az cok tanimasam sakasini bile yapmam. Baskasi olsa kavga cikar)
5 olmaz bayram nasıl 5 o
Valla kisisel hak ve hurriyetlerim engellenmedikce, devletime, milletime, dinime, imanima, bana , aile, sevdiklerime kotu laf soylenmedikce kavgaya karsiyimKavga edek miedemem sarı kartlıyım
![]()
Ben tam yazıyordum sen resim attın sayılmaz süre belirtnenıssın dost
az önceki 50 liliğin 5 ine benzemiş5 olmaz bayram nasıl 5 o
öyle 5i öperlar bayram
Paparanı at 4K atıyorum kavga et ulanValla kisisel hak ve hurriyetlerim engellenmedikce, devletime, milletime, dinime, imanima, bana , aile, sevdiklerime kotu laf soylenmedikce kavgaya karsiyimPara verseler etmem.
Bayram 2.sarıyı zorluyorsun AslanımPaparanı at 4K atıyorum kavga et ulan![]()
Yok 14k da atsan almam. Senin paparada cok hareket var. Tehlike arz ediyorsunPaparanı at 4K atıyorum kavga et ulan![]()
Para gelsin yapıştıracam 16 yaBayram 2.sarıyı zorluyorsun Aslanım![]()
İbretlik Tespit bayram 50yi üleş BuraklaYok 14k da atsan almam. Senin paparada cok hareket var. Tehlike arz ediyorsun)