Şükredin bak adam direkt kör herhalde bu konuya bu ne alaka birader
görebiliyor musun dost adam 1780 lira çekim vermiş
burda sayı yok zaten renk körü değilimBeyler aranızda renk körü olan varmi 26 yaşımda renk körü olduğumu öğrendim renkleri görebiliyorum ayırt edebiliyorum ama bu akq şekillerindeki sayıları göremiyorum gerçekten moralim bozuldu renk körüymüşüm
Ekli dosyayı görüntüle 803479
Ehliyet varmıBeyler aranızda renk körü olan varmi 26 yaşımda renk körü olduğumu öğrendim renkleri görebiliyorum ayırt edebiliyorum ama bu akq şekillerindeki sayıları göremiyorum gerçekten moralim bozuldu renk körüymüşüm
Bence yokKorkarım var da biz goremiyruuz dost
Atben 12 görüyorum inanmayana ekran görüntüsü atabilirim
La öldüm gülmekten 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Görsel nerede?
😂😂😂😂Görsel nerede?
Ne diyon la 😂 😂 😂Fikriniz mantıklı geldi bana da.
O iş öyle olmuyor profesörRenk körlüğü olanlar renkleri siyah-beyaz görür renkleri ayırt edebiliyorsan sorun yok
Görselde rakam yok
Renk körlüğününde derecesi varO iş öyle olmuyor profesör
Senin dediğine göre renk körü siyah beyaz görür direkt konuşmuşsun aşamaları olduğunu biliyorum dostum , ezbere konuşmamak lazımRenk körlüğününde derecesi var
Renk Körü Nasıl Görür? İki çeşit renk körlüğü bulunur. Kısmi renk körlüğü hastaları mavi, yeşil ve kırmızı renklerini algılayamaz. Tam renk körlüğü hastaları ise renkleri siyah beyaz ve gri tonları olarak görürler
ya bu nasıl bi g*tten sallama seviyesi birader yuh artık beRenk körlüğü olanlar renkleri siyah-beyaz görür renkleri ayırt edebiliyorsan sorun yok
Görselde rakam yok
Tebrikler Bende sayı falan göremiyorum bende körümBeyler aranızda renk körü olan varmi 26 yaşımda renk körü olduğumu öğrendim renkleri görebiliyorum ayırt edebiliyorum ama bu akq şekillerindeki sayıları göremiyorum gerçekten moralim bozuldu renk körüymüşüm
45 bunu dedem de görür