- 9,795
- 6,605
- 113
Ben de 10 yıl önce farkettim. Ve bu görselde sayı falan yokkBeyler aranızda renk körü olan varmi 26 yaşımda renk körü olduğumu öğrendim renkleri görebiliyorum ayırt edebiliyorum ama bu akq şekillerindeki sayıları göremiyorum gerçekten moralim bozuldu renk körüymüşüm
Ekli dosyayı görüntüle 803479
Bende göremiyorumBen de 10 yıl önce farkettim. Ve bu görselde sayı falan yokk
Cunki yok kardeşim olsa görürdükBende göremiyorum
Bunda var ama secemiyorum
moralin mi bozuldu kör doğanlar ne yapsın o zaman şükretmen gerekirken moralim bozuldu demen olmaz kör olmadığına dua etBeyler aranızda renk körü olan varmi 26 yaşımda renk körü olduğumu öğrendim renkleri görebiliyorum ayırt edebiliyorum ama bu akq şekillerindeki sayıları göremiyorum gerçekten moralim bozuldu renk körüymüşüm
Ekli dosyayı görüntüle 803479
45 dost ben sana söylim
Bu keskin göz testi, renk körlüğüyle alakası yok
Öyle birsey yok renk körleri siyah beyaz görür diye sadece bazı renkleri soluk görüyorRenk körlüğü olanlar renkleri siyah-beyaz görür renkleri ayırt edebiliyorsan sorun yok
Görselde rakam yok
Bende sayı göremedim dost dedim bir tek bendemi sorun var herkes aynı göremediğini söyleyince biraz. Rahat oldumCunki yok kardeşim olsa görürdük
Korkarım var da biz goremiyruuz dostBende sayı göremedim dost dedim bir tek bendemi sorun var herkes aynı göremediğini söyleyince biraz. Rahat oldum
45 görüyorum ben🤣
bencedeKorkarım var da biz goremiyruuz dost