- 12,700
- 4,934
- 113
Barça 2inci yarı saplar ke bunlrw dostO gölün dakkasi 58 buraya yazın😂getafeden😂😂
Barça 2inci yarı saplar ke bunlrw dostO gölün dakkasi 58 buraya yazın😂getafeden😂😂
2inci yarı atar barça aynn dosttIkinci yere atarlar zaten
ben süpriz şekilde getafe maçı alır diyorum yamal çıkmadıkça barça sıkıntıBarça 2inci yarı saplar ke bunlrw dost
Goll olsun yetrki knkiben süpriz şekilde getafe maçı alır diyorum yamal çıkmadıkça barça sıkıntı
Barcanin ne yapcagi belli olmaz bakmışsın 2 3 atmış ikinci yarı knkben süpriz şekilde getafe maçı alır diyorum yamal çıkmadıkça barça sıkıntı
Getafe 1.5 Lyon maçı 1.5 girilir mi ..ben süpriz şekilde getafe maçı alır diyorum yamal çıkmadıkça barça sıkıntı
En az 1 gol olur dostIkinci yarı 2 tane daha gol olur
Tmm dost grsrz dikkat et kendinebeyler ufak bir sigara molası 2. yarıya kadar
haklısın dost seve seve olmasa s s atması lazım şampiyonluk gidiyorBarcanin ne yapcagi belli olmaz bakmışsın 2 3 atmış ikinci yarı knk
Olsun da bir gol olsunEn az 1 gol olur dost
Mola da veriyoruzbeyler ufak bir sigara molası 2. yarıya kadar
Aynn öyle 2inci yarı barca atar kesinhaklısın dost seve seve olmasa s s atması lazım şampiyonluk gidiyor
AynndostMola da veriyoruz
hocam lyonda iptal geldi o maç bana göre çok riskli getafe içinde 2. yarıyı beklemeni öneririm şuan barça çok boş kaçırdı ikinci yarı şov yapabilirGetafe 1.5 Lyon maçı 1.5 girilir mi ..
5 yesin bir atsın getafe benim içimden toluse yenecek diyor ama 2.0 bilmiyorumhocam lyonda iptal geldi o maç bana göre çok riskli getafe içinde 2. yarıyı beklemeni öneririm şuan barça çok boş kaçırdı ikinci yarı şov yapabilir
Lyon maci bırakmaz dost5 yesin bir atsın getafe benim içimden toluse yenecek diyor ama 2.0 bilmiyorum