- 846
- 949
- 93
sağol uzunummbol şans huysuz
sağol uzunummbol şans huysuz
Bol sanssbol şans huysuz
Adam batağa gideceğim diyor çok önemli diyor hala sağlam maç verebilirim diyorsun. Sağlam maç diye birşey yok. Adam mahvolucam diyor sen hala tuttururda 3-5 bizide görür derdindesinBen sağlam maç verebilirim
Anlamadim batağa benmi surukluyorum ben maç vermessem oynamiyacakmiAdam batağa gideceğim diyor çok önemli diyor hala sağlam maç verebilirim diyorsun. Sağlam maç diye birşey yok. Adam mahvolucam diyor sen hala tuttururda 3-5 bizide görür derdindesin
Madem oynuyor bari yüzde 90 olan maça oynasın dedim yüzde yüz diye bişey zaten olamaz sonuçta haaa şunu diyosan oynama kardeşim de diyosan ben psikolog değilimAnlamadim batağa benmi surukluyorum ben maç vermessem oynamiyacakmi
3 5 bizi görsün derken 3 5 milyar beni kesmezMadem oynuyor bari yüzde 90 olan maça oynasın dedim yüzde yüz diye bişey zaten olamaz sonuçta haaa şunu diyosan oynama kardeşim de diyosan ben psikolog değilim
Yaptığım kuponlar en az 50 milyar genç arkadasim benim3 5 bizi görsün derken 3 5 milyar beni kesmez
Dost madem 50bin bana bi 5k borç gönder bi nebze rahatlayalım?Yaptığım kuponlar en az 50 milyar genç arkadasim benim
Duymamış olayımDost madem 50bin bana bi 5k borç gönder bi nebze rahatlayalım?
Neden dost ?Duymamış olayım
Para alışverişi yasak lutfenNeden dost ?
Gönüller bir ama cepler ayrı sanırımNeden dost ?
PUAHAHAHHAA TAMAM KANKA 50k basmaya devam et senPara alışverişi yasak lutfen
Sağol kanka desteğin icinPUAHAHAHHAA TAMAM KANKA 50k basmaya devam et sen
Allah tan topa girmedinO topa girmek üzer beni ama fener samsunn kg veya ilk yarı 02 çs önerebilirim kardeşim
İlk sayfadaki yorumuma bakabilirsin kardeşim benimAllah tan topa girmedin
Makaradayiz biliyorumİlk sayfadaki yorumuma bakabilirsin kardeşim benim
EyvallahMakaradayiz biliyorum