Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Rekorist0x / Tahmin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
0.00

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,473
7,352
113
Bu laf bana anladım dost ama adam kazanç etkinlik yazmış yinede neyse kalp kırmayalım seni seviyorum çünkü boşver zaten bu işten Bi hayır gelmez 🙂🙏
sana değil bro 3 4 kisi öyle yazmıs ondan dedim,madem öyle bir amaç yok trip neden yapıyonuz adam kupon atın gelirse size vereyim demis.normalde zaten takip edenlere güzellik yapılır o kadar totem takip var ben de sonradan geldim emek vermedim sizin kadar ben alsam haksızlık olcak

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
sana değil bro 3 4 kisi öyle yazmıs ondan dedim,madem öyle bir amaç yok trip neden yapıyonuz adam kupon atın gelirse size vereyim demis.normalde zaten takip edenlere güzellik yapılır o kadar totem takip var ben de sonradan geldim emek vermedim sizin kadar ben alsam haksızlık olcak
Aman zaman geçti bak birşey olmaz bu ilk değil son olmaz 🙂

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,290
13,513
113
bu ara bu tür şovmenler arttı geçende adam 5 kişiye roll takip ettirdi çekim gelince ödücem dedi geceye kadar ses yok sonra çıktı geldi beyler k bakmayın kardeşim öldü diyo profilden bakıyoruz yatırıma ek freespin sayfasında bonus arıyor asfkjakfj ya dedim ben senin ölüüne fatiha okuyayım

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,473
7,352
113
bu ara bu tür şovmenler arttı geçende adam 5 kişiye roll takip ettirdi çekim gelince ödücem dedi geceye kadar ses yok sonra çıktı geldi beyler k bakmayın kardeşim öldü diyo profilden bakıyoruz yatırıma ek freespin sayfasında bonus arıyor asfkjakfj ya dedim ben senin ölüüne fatiha okuyayım
yok mu artı 8 singapur kuruduk

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
@maske06 bu vatandaş oluyor kendisi 🤣🤣🤣

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Kaçırmışım kim o :)

burakx1078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
807
269
63
Aynen öyle Sow yapmaya fotograf koyuyorlar sonra ortalıkta yoklar bende bunu anlamıyorum kardeşim burası Sow yeri değil herkesin parası kendisine ama böyle karşındaki insanlara cevap vermemesi insanı dilenci yerine koymaktir aynen öyle

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Hiç kimse sormuyor ki ne oldu bu senin yaran

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
@mehmetinho gel gel seninkini anıyoruz 🤣🤣

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
kardeşler abiler saygısızlık yaptıysam özür dilerim fakat bu elemana ayar oldum ben bak birader @Rekorist0x insanlar 2 saat senin kuponu takip etti hiçbir beklentiye girmeden kimse dilenci değil gidip takip etmeyen adamların kuponuna bakiyosun hiçbir açıklama da yapmiyosun bide gelmişsin hala etkinlik açma peşindesin ben hakkımın yenmesine deli oluyorum kim olursa olsun hakkımi yiyen hayrını görmesin diyorum bu söylediğim de 100-200 TL için değil ha insan yerine koymayıp etiket atmamıza ve görmene rağmen cevap vermemene …

kusura bakmayın beyler sizde tartışma yaşadığım 2-3 kişi hakkınızı helal edin

burakx1078

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
807
269
63
Buraya bundan sonra mesaj yazanın kendisine saygısı yoktur buda benim.son mesajım bırakın dostlar uyuyon böyle insanlara enerji totem yapmayada gelmez hayırlı geceler yatın uyuyun buraya mesaj atanın kendisine saygısızlık yapar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Verin Broma bi roll parası psikolojisi bozulmuş
Yok la ben takip etmedimki versede almam bu arkadaşla hiç bı muhabbetim yok hakkım olmayan şeyi neden alayım.ama konuya 1 2 kez uğradım bol sans yazdım ve bazı arkadaşların kendi kuponuymus gibi takip ettigini gördüm maç sonuna kadarda takip ettiler yani birer roll kasası hakkıdır adamların güzelde kazanmış.benlik durum yokki awk niye olayı bana çevirdin.forumda herşey paramı yeri geldiğinde manevi destegide yapman lazım bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...