- 846
- 949
- 93
selamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Bol şanslarselamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Detroit -10.5 dan alırselamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Bol sans kardesselamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Bol şansselamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Sen hala bekliyormusun adam uyumuştur kesinBu rol 2 gün sürer @Rekorist0x
Yok knk bunu beklemiyorum😀Sen hala bekliyormusun adam uyumuştur kesin
Pokerden de birsey çıkmadı kotu gundu vallaYok knk bunu beklemiyorum😀
roll yapayım derken rol mü yaptın dost jajajaajajselamlar hayırlı sabahlar dostlar sabah maçlarından başlayalım amacım 3 4 adım gelirse güzel bir dağıtım yaparız... önerileri bekliyorum
Hiç sorma yaPokerden de birsey çıkmadı kotu gundu valla
Dun holiden kazanan adam bugün kendine gelince belki birseyler yapar gibime geliyorHiç sorma ya
@Taiffa kuruya vurdu kafa güzel 290 aldı uyudu sabah aldıgını bile unutur haber ver ona hahahaahhDun holiden kazanan adam bugün kendine gelince belki birseyler yapar gibime geliyor
Gecen hafta ben dr oyle kazandim la. Yoksa sabredilmiyor@Taiffa kuruya vurdu kafa güzel 290 aldı uyudu sabah aldıgını bile unutur haber ver ona hahahaahh
ramazan ramazan uzak duruyorum ben zorla ittirmeyin ya icince ne oluyor el mi geliyorGecen hafta ben dr oyle kazandim la. Yoksa sabredilmiyor
La ben alkol.sigara kullanmam. Ayda bi joi. Yok la iste kitleniyorsun zamani farketmiyorsunramazan ramazan uzak duruyorum ben zorla ittirmeyin ya icince ne oluyor el mi geliyor
haftaya calsbergle mutluluklar dilerim banaLa ben alkol.sigara kullanmam. Ayda bi joi. Yok la iste kitleniyorsun zamani farketmiyorsun