- 28,528
- 11,331
- 113
Allah'tan sen bu işten anlıyorsun dost yoksa biz napardikAllah'tan hem bu isden anlamayip bide yüksek oynamiyisun
Allah'tan sen bu işten anlıyorsun dost yoksa biz napardikAllah'tan hem bu isden anlamayip bide yüksek oynamiyisun
Tartışmaya girmek istemiyorum seninle ama konudan gider misin lütfenAllah'tan hem bu isden anlamayip bide yüksek oynamiyisun
Manchester basket üst bankoAllah'tan hem bu isden anlamayip bide yüksek oynamiyisun
Bol şanslar dostDOSTLAR MİKTAR GÖZÜNÜZE BİRAZ AZ GELEBİLİR ANCAK ŞUANKİ DURUMUM İÇİN ÇIKIŞ PARAM BU ŞİMDİDEN DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER LETS GOOOO
Ekli dosyayı görüntüle 747676
Erken gol umutlandırirHadi bakalım ikinci yarılar başladı
Tartışmak için benimle aynı limitlerde oynaman gerekirTartışmaya girmek istemiyorum seninle ama konudan gider misin lütfen
Bankaya talimat verdim dost limitim yükselince seni kale alacağımTartışmak için benimle aynı limitlerde oynaman gerekir
Çok uykum var uyuyaccaktım ama sırf bu yorumlarını gördüm diye uyumadım. Birader Allah şifa versin senin ki amansız bir hastalık galibaTartışmak için benimle aynı limitlerde oynaman gerekir
Çok dikkatimi çekti bitane 100 k deyil 20 k lik oynamış olduğun kupon görseli atrmisinTartışmak için benimle aynı limitlerde oynaman gerekir
Banka hesabında ki parayla oynadığın senin tabirinle 150 'milyar'larla mi seninle aşık aticam karşındakini tanımadan yorum yapma kalp kırmak istemem ama edepli davran saygısızlık yapma olur mu .Tartışmak için benimle aynı limitlerde oynaman gerekir
Sağol dostum iyiyim seni sormalı gozukmuyorsun@Cutamaniac abi hoş geldin günaydın
Bende iyiyim abi buralardayım denk gelmiyoruzSağol dostum iyiyim seni sormalı gozukmuyorsun
Dep atarsa ihtimal var halaGol Felan çıkmıyor maalesef