http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Rekorist0x / 11 Maçlarından Önce Çıtır

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.55

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Beyler adamın gönlü yok dağıtmaya sanırım yoksa söylerdi bence neden ısrar 🙂

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,088
28,053
113
@Rekorist0x icin tahmınler
1:sıte guncelleme dedı odemedı
2.dayanamadım besıktaşa bastım yattı
3.dagıtım yok dagılın
4.konu ıcınden bırıne ulastım :D
ben 3 dıyorum :D

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,473
685
113
Şimdi bişey diyecem olmuyor ya arkadaşlar konuya bende girdim mesaj attım destekledim şimdi adam kazandı sevindik mecburmu dağıtım yapmaya adam daha çekimi bile gelmeden darliyorsunuz zaten bu roll dağıtım başlı başına saçma yani ben kazansam vermem kimsedende bişey istemem ha biri zor durumdadır yardımcı olurum oldumda bikac kişi var harbiden Medine dilencisi gibi amk

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
Şimdi bişey diyecem olmuyor ya arkadaşlar konuya bende girdim mesaj attım destekledim şimdi adam kazandı sevindik mecburmu dağıtım yapmaya adam daha çekimi bile gelmeden darliyorsunuz zaten bu roll dağıtım başlı başına saçma yani ben kazansam vermem kimsedende bişey istemem ha biri zor durumdadır yardımcı olurum oldumda bikac kişi var harbiden Medine dilencisi gibi amk
Reis sorun o değil adam kendisi kupon kazanınca vurgun var ayrılmayın etkinlik var gibisinden konuştu kupon kazandı bi ton insan açıklama bekler hakkıdır da

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,473
685
113
Reis sorun o değil adam kendisi kupon kazanınca vurgun var ayrılmayın etkinlik var gibisinden konuştu kupon kazandı bi ton insan açıklama bekler hakkıdır da
Bilmiyorum darlamayin yazıktır belki çekimi bile alamaz inşallah alir