- 5,423
- 3,227
- 113
Eyvah eyvah baskın yapacak lar buraya imdaatttt
								Zuzu para atacam dedi ortalıktan kayboldu şimdi de baskasına attım dedi@zuzu44 gel lıste yapımmı dıyen yok burda
ahahaha bi alemsin reis 😅@zuzu44 gel lıste yapımmı dıyen yok burda
Birader sen kimsinde ben sana para atiyim bana ilk mesajın özelden payfix bırakman oldu ahahah😂😂Zuzu para atacam dedi ortalıktan kayboldu şimdi de baskasına attım dedi
Sen. Yazdın erkeklik ettin PayFix at dedinBirader sen kimsinde ben sana para atiyim bana ilk mesajın özelden payfix bırakman oldu ahahah😂😂
büyük ihitmal site para vermiyor dicek 😁😁@Rekorist0x icin tahmınler
1:sıte guncelleme dedı odemedı
2.dayanamadım besıktaşa bastım yattı
3.dagıtım yok dagılın
4.konu ıcınden bırıne ulastım
ben 3 dıyorum
he sende o kadar lafın üstüne hiçbisey olmamış gibi payfix attın öyle mi 😅😅 gece gece yapmayın mk ya djsjahaSen. Yazdın erkeklik ettin PayFix at dedin
Reis sorun o değil adam kendisi kupon kazanınca vurgun var ayrılmayın etkinlik var gibisinden konuştu kupon kazandı bi ton insan açıklama bekler hakkıdır daŞimdi bişey diyecem olmuyor ya arkadaşlar konuya bende girdim mesaj attım destekledim şimdi adam kazandı sevindik mecburmu dağıtım yapmaya adam daha çekimi bile gelmeden darliyorsunuz zaten bu roll dağıtım başlı başına saçma yani ben kazansam vermem kimsedende bişey istemem ha biri zor durumdadır yardımcı olurum oldumda bikac kişi var harbiden Medine dilencisi gibi amk
Bide o basılan miktarlar yalan olsa varya baya komik duruma düşeriz 🤣Reis sorun o değil adam kendisi kupon kazanınca vurgun var ayrılmayın etkinlik var gibisinden konuştu kupon kazandı bi ton insan açıklama bekler hakkıdır da
Bilmiyorum darlamayin yazıktır belki çekimi bile alamaz inşallah alirReis sorun o değil adam kendisi kupon kazanınca vurgun var ayrılmayın etkinlik var gibisinden konuştu kupon kazandı bi ton insan açıklama bekler hakkıdır da
1 kesin@Rekorist0x icin tahmınler
1:sıte guncelleme dedı odemedı
2.dayanamadım besıktaşa bastım yattı
3.dagıtım yok dagılın
4.konu ıcınden bırıne ulastım
ben 3 dıyorum