- 1,013
- 401
- 83
1xbetOynamak için dostum
1xbetOynamak için dostum
Kanka anlattimya 13pro Max kullandım ama sarmiyor iOS ara yüzü47 lirayı androide vererek çöpe atmışsın yerinde olsam 13 alirdim hiç kullanmadim ama çok memnun arkadaslarim oldu tabii ekran 60hz orası ayrı
memnun musun bende 15 pro vardı şarjını beğenmedim üstüne koyup 16 pro geçtim çok memnunumBenim 13 reis
bilmiyorum da iOS tarafı beni daha memnun etti stabil herhangi bir takılma donma vs yaşamadım hiçbir şekilde iphone 11 de bile 0 kasma vardıKanka anlattimya 13pro Max kullandım ama sarmiyor iOS ara yüzü
Valla bi sıkıntım yok özellikle uyardılar 64lük alma 128 al diye. Gittim 128 aldım sıkıntı yok. O androidi şimdi yeni aldı daha sıkıntı yok diyorda 5-6 ay sonra diyemez aynısını maalesefmemnun musun bende 15 pro vardı şarjını beğenmedim üstüne koyup 16 pro geçtim çok memnunum
Kanka ben her yıl değiştiriyom telefonu bazen yıl bile surmuyorValla bi sıkıntım yok özellikle uyardılar 64lük alma 128 al diye. Gittim 128 aldım sıkıntı yok. O androidi şimdi yeni aldı daha sıkıntı yok diyorda 5-6 ay sonra diyemez aynısını maalesef
androidler uzun vadede problem yaşatıyor daha appleın ustune marka gelmedı gelmez de ha şu var oyun oynuyorsan kesinlikle iphone almayacaksın hem şarj yönü zayıf androide göre hemde oyun telefonu değil orası ayrı konu tabıı kiValla bi sıkıntım yok özellikle uyardılar 64lük alma 128 al diye. Gittim 128 aldım sıkıntı yok. O androidi şimdi yeni aldı daha sıkıntı yok diyorda 5-6 ay sonra diyemez aynısını maalesef
O zaman bişey diyemem de androidin temel sorunu zaten o. İlk alıyorsun uçak gibi 5-6 ay sonra el arabası gibiKanka ben her yıl değiştiriyom telefonu bazen yıl bile surmuyor
Görüntü piksel renk yogunlu vs falan çok üstte androidler özellikle 1000 dolar bandı cihazlar(tr)androidler uzun vadede problem yaşatıyor daha appleın ustune marka gelmedı gelmez de ha şu var oyun oynuyorsan kesinlikle iphone almayacaksın hem şarj yönü zayıf androide göre hemde oyun telefonu değil orası ayrı konu tabıı ki
Bi oyun indirdim vakit geçireyim diye acayip ısınmaya başladı 3-4 ay önce hemen sildim. Oyunda sarmıyor zaten öyle vakit geçsin diye indirmiştimandroidler uzun vadede problem yaşatıyor daha appleın ustune marka gelmedı gelmez de ha şu var oyun oynuyorsan kesinlikle iphone almayacaksın hem şarj yönü zayıf androide göre hemde oyun telefonu değil orası ayrı konu tabıı ki
haklısın ekran olarak falan yeni androidler geçti appleı ama amoled yanığı muhabbeti vardı bir ara xiaomide falan suan nasil acabaGörüntü piksel renk yogunlu vs falan çok üstte androidler özellikle 1000 dolar bandı cihazlar(tr)
Redmiler kötühaklısın ekran olarak falan yeni androidler geçti appleı ama amoled yanığı muhabbeti vardı bir ara xiaomide falan suan nasil acaba