http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Reklamların Ekranın Ortasına Gelmesi

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
870
113
47 lirayı androide vererek çöpe atmışsın yerinde olsam 13 alirdim hiç kullanmadim ama çok memnun arkadaslarim oldu tabii ekran 60hz orası ayrı
Kanka anlattimya 13pro Max kullandım ama sarmiyor iOS ara yüzü

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,820
5,842
113
memnun musun bende 15 pro vardı şarjını beğenmedim üstüne koyup 16 pro geçtim çok memnunum
Valla bi sıkıntım yok özellikle uyardılar 64lük alma 128 al diye. Gittim 128 aldım sıkıntı yok. O androidi şimdi yeni aldı daha sıkıntı yok diyorda 5-6 ay sonra diyemez aynısını maalesef

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
870
113
Valla bi sıkıntım yok özellikle uyardılar 64lük alma 128 al diye. Gittim 128 aldım sıkıntı yok. O androidi şimdi yeni aldı daha sıkıntı yok diyorda 5-6 ay sonra diyemez aynısını maalesef
Kanka ben her yıl değiştiriyom telefonu bazen yıl bile surmuyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,831
10,720
113
androidler uzun vadede problem yaşatıyor daha appleın ustune marka gelmedı gelmez de ha şu var oyun oynuyorsan kesinlikle iphone almayacaksın hem şarj yönü zayıf androide göre hemde oyun telefonu değil orası ayrı konu tabıı ki

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
870
113
androidler uzun vadede problem yaşatıyor daha appleın ustune marka gelmedı gelmez de ha şu var oyun oynuyorsan kesinlikle iphone almayacaksın hem şarj yönü zayıf androide göre hemde oyun telefonu değil orası ayrı konu tabıı ki
Görüntü piksel renk yogunlu vs falan çok üstte androidler özellikle 1000 dolar bandı cihazlar(tr)

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,820
5,842
113
Bi oyun indirdim vakit geçireyim diye acayip ısınmaya başladı 3-4 ay önce hemen sildim. Oyunda sarmıyor zaten öyle vakit geçsin diye indirmiştim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,831
10,720
113
Görüntü piksel renk yogunlu vs falan çok üstte androidler özellikle 1000 dolar bandı cihazlar(tr)
haklısın ekran olarak falan yeni androidler geçti appleı ama amoled yanığı muhabbeti vardı bir ara xiaomide falan suan nasil acaba