- 10,809
- 10,687
- 113
bak simdi ekran yukarıdayken yerinde duruyor kaydırınca sayfayla beraber reklamda geliyorDirekt yeni mesajlara basıp kullanmıyor musun ana sayfa bura herhalde
ben iOS 26 ya geçtiğimden beri bu sorun başladı önceden yoktu çözümü bilen var mi safaridede ayni
Ekli dosyayı görüntüle 854430
Makina zarar görmüşbak simdi ekran yukarıdayken yerinde duruyor kaydırınca sayfayla beraber reklamda geliyor
İos la alakası yoktur ki bunun nedenini bilmiyorum amabak simdi ekran yukarıdayken yerinde duruyor kaydırınca sayfayla beraber reklamda geliyor
Makina parayı bulmuş bak ios26 diyoMakina zarar görmüş
güncellemeden önce olmuyordu, yada forumda bi güncelleme falan oldu o sıra ben öyle zannediyorum @osmanwashere çöz şunu iosçuİos la alakası yoktur ki bunun nedenini bilmiyorum ama
Onda hep var herkeste biter onda azalırMakina parayı bulmuş bak ios26 diyo
Ben şimdi baktım ama sıkıntı yok bende android kullanıyorumgüncellemeden önce olmuyordu, yada forumda bi güncelleme falan oldu o sıra ben öyle zannediyorum @osmanwashere çöz şunu iosçu
chrome daha stabil degil miOpera kullan
Vpn den dolayı diyosan bütün bannerları kapatmaz mi o zamanOpera kullan
Chrome kaldı gözünü sevim kanka öldü ochrome daha stabil degil mi
tahir sendeki para kımsede yok 😹Onda hep var herkeste biter onda azalır
en iyisi opera mi bide gx var hangisini indireyimChrome kaldı gözünü sevim kanka öldü o
Brave de varen iyisi opera mi bide gx var hangisini indireyim
paraları doldurmaya kutu lazımsa evde var 2 sigara kartonu elden vereyimÇok şükür 1k yi 4k yaptım aviatrix de dedikleri iptal sebebine bak kasa katlamaya çalışmışım 4k çevrim istediler 8k oldu pata çevrim bana yarası bu seçer Ekli dosyayı görüntüle 854431
duckduckgo diye bişey var app store da oda browser galibaBrave de var