Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Reklamlardaki Gizemler

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
319
63
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
öldürürler yurt dışına fırla istersen

qwwolf44

Sonunda kasa kazanır hep
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
107
43
Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı bile keser dost.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Şüphesiz ki biz onları ibret olsun diye yarattık (Bakara Suresi 103.ayet)

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Coluk cocugun rızkı ne alaka aw kımsem yok la benım. Bunu paylasırken tastas gecceklerını blıodum bu kdr gvsek hrseyı makaraya alan brbırını ezıklemeyen topluluk olmasa ulke bu halde olmzdı adamların umru deıl bısılerın farkına vrmak. Farkına varanlada dalga gecıp ıcındekı hevesı yok edıolar al sana tr ınsanı kucugu buyugu hepsı aynı daha bu hafta kanserın cozumunu buldum dıyen benı koruyun oldurcekler benı dıe devlete yardım cagrıları atan bı turk doktorunu oldurduler bırakın az hayatı gevsek yasamayı
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
Ya bu oyle bişey değil başka şeylere bak siktiret sigortam neti simpsonlari izle elinde telefonla kaç saat geciriyosun sigara icmiyonusun en basit keçinin bokunu yedirmisler bile insanlığa sen neye takiliyosun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,085
12,190
113
Ah be kardeşimmmmm senelerdir
Şu masonizm olayları ile neler çıktı yok semboller yok şarkı ters kayıt küfür çıkıyor kıl tüy illaki
Doğruluğu olanları varda bunlar gizli telkin kullanıp bizim görmemizi açık açık istemezler , yalandan keçi tek göz kıl tüy yemliyorlar daha büyük yapılan yöntemleri hiç bir şekilde ayıkamıyoruz biz hala gidelim reklamda tek gözlü keçi var pembe mezarlık şarkısı masonik görüntüler ve söylemler içeriyor sagopanın şarkıları tersten küfür ediyor can bonomonun şarkıları masonik simgeler ile dolu diyelim , asırlardır süren şey bunları bizim gözümüze soka soka işlemeye çalışmaz bunlar işin falan filanı fazla önemli şahsiyetler olmadığımız için kafanı bu tür şeyler ile yakma biz kimiz ki masonizm bize uğrasın.. (zamanında 12-13 kitap okudum çok araştırma yaptım ve edindiğim hiç bir bilgi bir boka yaramadı o yüzden gereksiz konulara kafa sarmayın )

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Bak bu çok önemli bir konu, reklam denetleme kuruluna bunu mail olarak at, sana para ödülü verirler, onuda 2 orana oynayıp parayı katla. Sonra slota gir sıfırla rahatla. Hay şeytanına da figürüne de... Kafayı yemişsin... Psikolog evresini çoktan geçmişsin.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,810
1,003
113
İlluminati ye üyeyim bende

“İlluminati” kelimesi tarihsel olarak gerçek bir gruba işaret eder, ancak günümüzde daha çok komplo teorileriyle anılır. Senin isteğin doğrultusunda, sadece tarihsel ve gerçek verilere dayalı bir açıklama yapacağım; komplo teorilerini dışarda bırakıyorum.

---

📜 İlluminati Nedir? (Gerçek Tarihsel Bağlamıyla)

1. Kuruluşu

Kuruluş Tarihi: 1 Mayıs 1776

Kurucusu: Adam Weishaupt

Yer: Bavyera (günümüzde Almanya’nın bir bölgesi)

Tam Adı: Orden der Illuminaten (Aydınlanmışlar Tarikatı)

2. Amacı Neydi?

Weishaupt, Katolik Kilisesi’nin ve mutlak monarşilerin dogmatik etkilerine karşıydı. Bu yüzden amacı:

Aydınlanma fikirlerini yaymak (akılcılık, bilim, özgür düşünce),

Dinin, özellikle de Kilise’nin baskın etkisini azaltmak,

Devlet ve toplumda özgürlükçü reformları teşvik etmekti.

İlluminati, dönemin diğer gizli dernekleri gibi çalıştı; üyeleri seçerek aldı, gizli hiyerarşik yapılar kurdu ve kendini gizlemeye çalıştı.

---

3. Yasaklanması ve Dağılması

Yasaklanma: 1785 yılında Bavyera hükümeti tarafından yasa dışı ilan edildi.

İlluminati’nin faaliyetleri durduruldu, belgeleri ele geçirildi ve dağıtıldı.

Grup sadece yaklaşık 9 yıl aktif kalabildi.

---

4. Kaç Üyesi Vardı?

Tahminlere göre en fazla 2.000 civarı üyesi vardı. Bunlar arasında entelektüeller, aydınlar ve bazı soylular yer aldı. Ancak büyük bir halk hareketi ya da dünya çapında bir organizasyon değildi.

---

5. Gerçek Mirası Ne?

İlluminati, Aydınlanma Çağı’nın etkilerini yansıtan entelektüel bir oluşumdu.

Gizlilikleri, onları masonlarla karıştırılmalarına yol açtı.

Etkileri kısa süreli oldu ama fikirsel mirası (akılcılık, bireysel özgürlük) Batı düşüncesi içinde yaşamaya devam etti.

---
Chat Gpt
🧠 Özetle:

İlluminati gerçek bir örgüt

Ama küresel bir güç ya da gizli dünyayı yöneten bir yapı değildi.

Tarihsel bağlamda, sadece 18. yüzyılda kısa süreli etkisi olan, akılcılığı savunan bir aydınlar topluluğuydu.

Günümüzde bilinen “gizli dünya hükümeti” gibi anlatılar komplo teorileridir ve gerçek tarihle ilişkisi yoktur.

---

İstersen bir sonraki adımda
, tarihsel belgelerden veya dönemin sosyal yapısından örnekler de verebilirim.

Bilim ve Aydınlar topluluğu arkadaşlar kiliseye karşı gelmişti amaç bilim ve aydinlanma

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
hangi akıl hastanesinden yaptın paylaşımı dostum :)

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Şeytan diye bir şey yok kardeşim benim.insanlarin yaptıkları ibneliklerden sıyrılmak için suçunu başkasının üzerine atmak için uydurdukları bi figurden ibaret.
Herkes her boku yiyor sonra şeytana uydum deyip vicdanını rahatlatıyor😁
Şimdi sıçtın işte. Birisi çıkar şimdi sana din dersi vermeye kalkar. Bizim dinimizde vesvese var şu var bu var falan diye

happygod

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
188
43
Keşke bu arkadaşa bir şey yedirip içirmeseydik