Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Reklamlardaki Gizemler

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler

MasterofNight

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,787
4,348
113
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
Bizim köydede dedemin keçisi göz kırpıyor oda mi İlluminati dersin dost

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Ulan coluk cocugun riskinizi kumar sitelerine atip tek gozemi taktiniz kafayi. Bazen hic anlam veremiyorum bizim kumarbaz kitleye.

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
441
83
yolda at gördüm o da murattır derler bunu da bi yorumlar mısın

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,422
15,170
113

Bunu burdan alın

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,033
362
83
Böyle bir bakış açım olsun isterdim, beslenme düzeninimi. Değiştirmem lazım

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ulan coluk cocugun riskinizi kumar sitelerine atip tek gozemi taktiniz kafayi. Bazen hic anlam veremiyorum bizim kumarbaz kitleye.
Coluk cocugun rızkı ne alaka aw kımsem yok la benım. Bunu paylasırken tastas gecceklerını blıodum bu kdr gvsek hrseyı makaraya alan brbırını ezıklemeyen topluluk olmasa ulke bu halde olmzdı adamların umru deıl bısılerın farkına vrmak. Farkına varanlada dalga gecıp ıcındekı hevesı yok edıolar al sana tr ınsanı kucugu buyugu hepsı aynı daha bu hafta kanserın cozumunu buldum dıyen benı koruyun oldurcekler benı dıe devlete yardım cagrıları atan bı turk doktorunu oldurduler bırakın az hayatı gevsek yasamayı

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

Senin acilen tedavi olman gerekli çok ciddiyim. Senin gibi 4 5 kişi daha var. Çok sıkıntınız var sizlerin . Aileniz bağrına taş basmış olmalı

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Senin acilen tedavi olman gerekli çok ciddiyim. Senin gibi 4 5 kişi daha var. Çok sıkıntınız var sizlerin . Aileniz bağrına taş basmış olmalı
Sen benım gıbı duzgun sadakatlı ınsanı omru boyunca gormemıssındır kıral tam olarak neyımı tedavı etmem lzım. Yazdıklarım umrunda deılmıs ama sebeplerınıde yazsana ben sana kucuk dusurucu bısı demedım nıe tedavı olmam lazım terorıstmıyım sapıkmıyım

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Sen benım gıbı duzgun sadakatlı ınsanı omru boyunca gormemıssındır kıral tam olarak neyımı tedavı etmem lzım. Yazdıklarım umrunda deılmıs ama sebeplerınıde yazsana ben sana kucuk dusurucu bısı demedım nıe tedavı olmam lazım terorıstmıyım sapıkmıyım
Geçmişte açtığın konular, ve diğer konuların içine yaptığın yorumları gör oku ama onları da o kafayla yazan sensin bir şey anlamazsın. Ben sana diyeyim saçmalıyorsun ciddiyim. Yazmışsın hayatı dalgaya alın falan diye de bu senin yazdığın saçmalıklar ile o hayatı dalgaya mı alıyorsun? Bence psikolojik bir durumun var. Sen takıl devam et

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Şunu da belirteyim bu tarz konuları açtığında veya toplumda konuştuğunda kim rahatsız oluyor veya hayal gibi geliyorsa bil ki o insanlar dünya hayatina dalmistir ve kötü metafiziklerin esiridir. Sen uyanmaya yatkın bir insansın diğerleri sistemin parçası ve uykuda olanlar. Kendini sev

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63
İzleme TV 😆 yıllardır izlemem TV

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,506
1,266
113
allah yardım etsin hocam bence hastane randevusu al bunu doktorla birlikte detaylıca bi konuşup tarışın