http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redmi Note 12 Pro 5g

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
Te
Reis gayet açık aslında cevap
Direnç işlemi zaten anakart üzerinden yapılan riskli bir işlem, yani işini iyi bilen birisi yapmıyorsa anakart yanıyor.
%100 sorgusuz bu şekilde bi aptalın direnç atarken anakartı yakmasıyla telefon uçmuş.
Direnç o sebeple pek tercih edilmiyor veya işi bilen sağlam usta yapıyor.
Geçmiş olsun bu telefoncuların %80 i o ç zaten
son dediğin doğruda direnç atılmadı reis sırf direnç işine girip anakartı yakmasınlar diye 1 sene bekledim ve dirençsiz düz imei atıldı cihaz hiç bi şekilde sökülmedi ama yine de telefondan olduk

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
966
113
12 pro 5g dimensity işlemci mtk modeli program ile 2 saniye de imei atılıyor telefoncuyum bende adamlar doğru söylüyor olabilir eğer cihazın kapağı dahi açılmadı ise imei işlemi cpu ya zarar vermez. Bu modelde kronik cpu problemi var reball yapılması gerekiyor düzelmez diyenlere aldırma sağlam bir yer tekrar işlemciyi kalıplar ise çalışır

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
764
113
son dediğin doğruda direnç atılmadı reis sırf direnç işine girip anakartı yakmasınlar diye 1 sene bekledim ve dirençsiz düz imei atıldı cihaz hiç bi şekilde sökülmedi ama yine de telefondan olduk
Telefon IMEI atilirken başında mıydın nereden biliyorsun belki bozuk anakarti taktılar saglamini alıp bozuk olanda 1 gün ya çalışır ya çalışmaz zaten

Son düzenleme:

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
Telefon IMEI atilirken başında mıydın nereden biliyorsun belki bozuk anakarti taktılar saglamini alıp bozuk olanda 1 gün ya çalışır ya çalışmaz zaten
şüphelenip onuda teyit ettirdim bi sonra ki götürdüğüm telefoncu bizzat arkadaşımdı o baktı bide kapağa hiç ellememişler zaten belliydi açılmadığı

Sropan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
181
43
Ben senin yerinde olsam telefoncudan yenisini alırdım veya seve seve yaptırmasını isterdim. belliki sorun ordan doğmuş.

hendiv

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
10
3
beyler sa telefona 1 hafta önce imei attırdım dirençsiz dümdüz imei atıldı ertesi gün telefon kendiliğinden kapandı bi daha da açılmadı 0 tepki. Onun bunun çocukları adi şerefsizler kabul etmiyor biz sağlam verdik diyor 4 5 telefoncu gezdim biri anakart yanmış diyor öbürü anakart sağlam işlemci gitmiş diyor biri yanlış yazılım atıp çökertmişler diyor yok zamanda elim kolum bağlandı külüstür pcden buraya bile zor giriyorum varmı bu işlerden anlayan şuan yenisini almam imkansız garibanın yüzü gülmemeye devam ediyor
Dostum telefoncuyum bunlarda kronik anakart sorunu var anakara müdahale edip en fazla 1-2 ay seni atar sonra yine aynı problem devam eder geçmiş olsun

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
12 pro 5g dimensity işlemci mtk modeli program ile 2 saniye de imei atılıyor telefoncuyum bende adamlar doğru söylüyor olabilir eğer cihazın kapağı dahi açılmadı ise imei işlemi cpu ya zarar vermez. Bu modelde kronik cpu problemi var reball yapılması gerekiyor düzelmez diyenlere aldırma sağlam bir yer tekrar işlemciyi kalıplar ise çalışır
reis en son bakan yazılımcı arkadaşta işlemciyi kusturmuşlar ben yaparım da yarın bi gün yine kapanır sorumluluk almıyorum bu tarz riskli işlerde dedi bende aldım telefonu, normalde umudu kesmiştim de en net teşhisi sen koydun valla bi araştırayım

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
Ben senin yerinde olsam telefoncudan yenisini alırdım veya seve seve yaptırmasını isterdim. belliki sorun ordan doğmuş.
naptılar artık bilmiyorum d...ak geçer gibi konuştu bide o gün elimde kalacaktı. zaten çoluk çocuğa yaptırıyor almaya gittiğimde tesadüf denk geldi veledin biri kılıfı falan çıkarmış motorla elinde sallaya sallaya getirdi telefonu

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,219
1,811
113
bu cihazın kronik sorunu dost garantili olsa birebir iade olurdu imei atmakla alakası yok telefonu aldığın yere bi götür ben tanıdıktan almıştım bu cihazı seninki gibi 3 ay sonra böyle kapandı işlemci sorunlu cihazda birebir değişim yapalım dediler üstüne para verip poco x7 pro aldım onu sorunsuz kullanıyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
bu cihazın kronik sorunu dost garantili olsa birebir iade olurdu imei atmakla alakası yok telefonu aldığın yere bi götür ben tanıdıktan almıştım bu cihazı seninki gibi 3 ay sonra böyle kapandı işlemci sorunlu cihazda birebir değişim yapalım dediler üstüne para verip poco x7 pro aldım onu sorunsuz kullanıyorum
aldığım yav...k ta yeni telefon kitlemeye çalışıyor Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin bu devirde

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,774
2,027
113
Beyler kaçak 10kya donmayan tel ne var

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Kral askerde s4 mini almistim 800 liraya, deli paraydi ozamanlar. Karakola geldim sarja taktim android robotu yan yatti bi daha uyanmadi. 800 lira g*te cila olduydu o zamanlar. Bi daha carsiyada cikamadim öylece kaldiydi.
Ama yillardir xaomi redmi kullaniyorum kronik bi sorunla karsilasmadim. Direncsiz dumduz imei attilarsa problem olacagini sanmiyorum. Bu biraz sansa kalmis herhalde. İstanbul tarafinda bu isi yapanlar 2 yil yazilim garantisi veriyor çökme durumlarinda filan. Ama senin suan yapacagin pek bisey yok saglik olsun

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,874
1,189
113
garibanın işi rast gitmez ki aynı gün bilgisayarda bozuldu + telefonda olumsuz sonuçlanan iş görüşmesinden dönerken bozuldu
Aynen öyle bı kere ters gittimi işler devamı geliyor. Benimde arttirmam lazım bizide bulabilir bu sansizlik

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
Kral askerde s4 mini almistim 800 liraya, deli paraydi ozamanlar. Karakola geldim sarja taktim android robotu yan yatti bi daha uyanmadi. 800 lira g*te cila olduydu o zamanlar. Bi daha carsiyada cikamadim öylece kaldiydi.
Ama yillardir xaomi redmi kullaniyorum kronik bi sorunla karsilasmadim. Direncsiz dumduz imei attilarsa problem olacagini sanmiyorum. Bu biraz sansa kalmis herhalde. İstanbul tarafinda bu isi yapanlar 2 yil yazilim garantisi veriyor çökme durumlarinda filan. Ama senin suan yapacagin pek bisey yok saglik olsun
senin durum daha kötü olmuş dediğin doğru şans işte