- 8,198
- 8,193
- 113
Hayırlı aksamlar arkadaslar cihazdan anlayan varmı global redmi note 11s almayi düşünüyorum kullanan varsa yardimci olabilir mi cihaz nasıl oyun hızı vs.
Bendeki redmi note 10s memnunum 11 bilmiyorumHayırlı aksamlar arkadaslar cihazdan anlayan varmı global redmi note 11s almayi düşünüyorum kullanan varsa yardimci olabilir mi cihaz nasıl oyun hızı vs.
10 s bende kullandim gayet guzel telefonBendeki redmi note 10s memnunum 11 bilmiyorum
global mi arkadaşın kiArkadasım gece gunduz pubg oynuyo o telefonla kasma yok oyun icin diyosan
11 de aynıdır bı iki özellik ekleyip biraz daha pahalıya satcaklar10 s bende kullandim gayet guzel telefon
Bilmiyom sormadımglobal mi arkadaşın ki
4600 şuan11 de aynıdır bı iki özellik ekleyip biraz daha pahalıya satcaklar
Başka konu bulamadinmiHayırlı aksamlar arkadaslar cihazdan anlayan varmı global redmi note 11s almayi düşünüyorum kullanan varsa yardimci olabilir mi cihaz nasıl oyun hızı vs.
yok hocam ben yurt dışı alicam zatenİstanbul'da bir turkcell bayisinden 0 redmi note 9 aldim. Fiyati biraz uygundu. Telefon kayitdisi cikti.Kapanacak diye sms geldi. Gittim adama boyle kullan kapanmaz dediZaten su sıkıntılı sureci atlatayim yenisi alirim dedim. Simdilik 6 ay oldu kapanmadi. Telefondan memnunum. Parana gore redmi nin her modeli is goruyor. Ama alirken mutlaka imesini kontrol et.
ne bulalim hocam mesela sadece para dağıtınlar mı konu açsın hosuna gitmeyen konuysa uğramazsınBaşka konu bulamadinmi