http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redmi Note 11 S

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Arkadasım gece gunduz pubg oynuyo o telefonla kasma yok oyun icin diyosan

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
İstanbul'da bir turkcell bayisinden 0 redmi note 9 aldim. Fiyati biraz uygundu. Telefon kayitdisi cikti.Kapanacak diye sms geldi. Gittim adama boyle kullan kapanmaz dedi :) Zaten su sıkıntılı sureci atlatayim yenisi alirim dedim. Simdilik 6 ay oldu kapanmadi. Telefondan memnunum. Parana gore redmi nin her modeli is goruyor. Ama alirken mutlaka imesini kontrol et.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,198
8,193
113
İstanbul'da bir turkcell bayisinden 0 redmi note 9 aldim. Fiyati biraz uygundu. Telefon kayitdisi cikti.Kapanacak diye sms geldi. Gittim adama boyle kullan kapanmaz dedi :) Zaten su sıkıntılı sureci atlatayim yenisi alirim dedim. Simdilik 6 ay oldu kapanmadi. Telefondan memnunum. Parana gore redmi nin her modeli is goruyor. Ama alirken mutlaka imesini kontrol et.
yok hocam ben yurt dışı alicam zaten

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
İki hafta oldu alalı telefon çok güzel kullanışlı şık da duruyor fakat Nfc var zannediyordum yokmuş eğer Nfc ile işin yoksa almanı tavsiye ederim.