- 6,545
- 2,030
- 113
O kadar değil la jdjs300-400 diyenler olmuş sanirim piyasadan habersizler kırılmaz ekranı 700 e takıyorlartelefoncuya selam veriyorum a.s bin tl diyor
O kadar değil la jdjs300-400 diyenler olmuş sanirim piyasadan habersizler kırılmaz ekranı 700 e takıyorlartelefoncuya selam veriyorum a.s bin tl diyor
Çüş o kadar olur mu yaBın lira olması lazim
Kırık tablet al onun IMEI attır birdaha gitmezArkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
O kadar dost 2000 diyende var devlet IMEI olayini yasakladiya her telefoncu o riski almıyor alanda tutturabildigine eskiden serbestken 50 TL ye atiyorlardiÇüş o kadar olur mu ya
Aynısı bendede oldu beleşe hallettim ben 😇Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Bizim buralarda öyle kardesÇüş o kadar olur mu ya
Benim tel 57501500 den aşağı yaptiramazsin 300 diyenler bime girip ciklet alsın o paraya
Doğru diyo adam ben 1 sene önce 500 e atturmistim olabilir o fiyatlarBenim tel 5750
Aw imel nasıl 1500 oluyor la 😂
200 TL telefoncularda halledersin senden yüksek isteyenlere yaptırma kaziklanirsin maksimum fiyatı 200 TLArkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Orası öylede yok zamanda aksilik geldi hocamGeçici IMEI atmışlar aldığın adamlar aynısını 300-500 TL arası yaptırırsın
Kanka sen sıfır olarak mı almıştın spot redmi 11 proyu.Doğru diyo adam ben 1 sene önce 500 e atturmistim olabilir o fiyatlar
Brocum telefonum fiyatı ile doğru orantılı düşünme s.a dediğin telefoncu en kötü 1 k ver diye boğazına yapışıyor.Benim tel 5750
Aw imel nasıl 1500 oluyor la 😂
1.5 sene önce 6 bine almistim hocamKanka sen sıfır olarak mı almıştın spot redmi 11 proyu.
Kaça almıştın
Spot muydu ve sıfır mıydı1.5 sene önce 6 bine almistim hocam
200-300 vardır yaBöyle kaderinde sansinda evde tekim ne hanıma ulasabiliyom nede birisine yok zamanda bide imeil attirma parası arkadaşlar Ankara'da olupta 200 -300 TL'ye imeil atan tanidifi olan varmı 200-300 lirada yokta işte belki Bonus falan çıkarsa çünkü ben 1 sene önce 500 liraya atturmistim şuanda eminimki artmistir
Sifirdi hocamSpot muydu ve sıfır mıydı