- 4,032
- 1,766
- 113
Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
300-400 arası 1k ya kadar cıkabilirArkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Çift hat değilmi 1 den çıkar 2 ye takArkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Çift hat hocam şuanda iki hat takılı zaten sifirlayinca şebeke gitti ama tam olarak imeil gittimi bilmiyorumÇift hat değilmi 1 den çıkar 2 ye tak
2. El mi almıştınÇift hat hocam şuanda iki hat takılı zaten sifirlayinca şebeke gitti ama tam olarak imeil gittimi bilmiyorum
Evet hocam 1 sene önce2. El mi almıştın
Eski sahibi direnç kayıtsız imei attıysa güncelleme veya format atınca imei gitmiş olabilirEvet hocam 1 sene önce
O modellerde dirence gerek kalmiyor kral zaten maliyetli bi islemEski sahibi direnç kayıtsız imei attıysa güncelleme veya format atınca imei gitmiş olabilir
Kral işte yok zamanda başıma gelene bak iş başvurularıda yapmıştım şimdi elde avucta parada yok mafoldumKral en baba 300-400 lira biseydir daha hesaplı atanlarda olur 1 dk bile sürmüyor işlem.
Valla bende yasadim ayni durumu kral imei olaylarinda. İmkan olsa gercekten bu duruma sponsor olmak isterdim lakin oda yokKral işte yok zamanda başıma gelene bak iş başvurularıda yapmıştım şimdi elde avucta parada yok mafoldum
Düşünmen yeter bromValla bende yasadim ayni durumu kral imei olaylarinda. İmkan olsa gercekten bu duruma sponsor olmak isterdim lakin oda yok![]()
Birde süreli atıyorlar heralde onları 6 ay felanArkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
😀Kanka yanlış anlama senlik değil ama . Şuna imeil e-mail vs diyenlere fena kuruluyorum ya
Benim eski telefonlardan hey gidi ya.Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya