Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redmi 11 Pro Telefon Hakkında

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,619
964
113
Arkadaşlar redmi 11 pro yurtdışı telefonum var sıfırladım telefonu hat şebeke gitti imeil gitti sanırım wifiden giriyorum şuanda telefonculari imeil ortalama kaç TL'ye atıyorlar parada yok ya
Çift hat değilmi 1 den çıkar 2 ye tak

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Kral en baba 300-400 lira biseydir daha hesaplı atanlarda olur 1 dk bile sürmüyor işlem.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Kral işte yok zamanda başıma gelene bak iş başvurularıda yapmıştım şimdi elde avucta parada yok mafoldum
Valla bende yasadim ayni durumu kral imei olaylarinda. İmkan olsa gercekten bu duruma sponsor olmak isterdim lakin oda yok :)

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
Kanka yanlış anlama senlik değil ama . Şuna imeil e-mail vs diyenlere fena kuruluyorum ya

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,329
37,167
113
300-400 diyenler olmuş sanirim piyasadan habersizler kırılmaz ekranı 700 e takıyorlar :) telefoncuya selam veriyorum a.s bin tl diyor

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Benim eski telefonlardan hey gidi ya.
Çok sevmiştim telefonu 🙃