- 3,370
- 1,817
- 113
Haftasonu gurme liginereden buluyonuz böyle maçları 🤣
Haftasonu gurme liginereden buluyonuz böyle maçları 🤣
Sağol Antalya liBol şanslar
Bol şanslar dostHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Bol şansHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
U23Bu Avusturalya liglerinde heran herşey olabiliyor valla
Alt desem sindi ye 5 0 diDk 85 3-0
Bol şanslarHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
bol şanslarHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
MalesefAlt desem sindi ye 5 0 di
sağlık olsun krallBurdan dönmez @Daimon olmadı konu kilit
Adammmmm suç bende bok gibi kupon yaptımsağlık olsun krall
kısmet değilmiş reis sinirlenip yapmışsın gibiydizatenAdammmmm suç bende bok gibi kupon yaptım
Sağlık olsun iyi tarafından bakıyorum akşam 1500 e 28k kazanıp 15k çektik 13k silindi ama can sağlığı kanka bekısmet değilmiş reis sinirlenip yapmışsın gibiydizaten
aman tanremSağlık olsun iyi tarafından bakıyorum akşam 1500 e 28k kazanıp 15k çektik 13k silindi ama can sağlığı kanka be
Kankam tebriklerSağlık olsun iyi tarafından bakıyorum akşam 1500 e 28k kazanıp 15k çektik 13k silindi ama can sağlığı kanka be