- 21,166
- 13,804
- 113
Bol şanslar dostum gelsinHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Bol şanslar dostHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
BOL şans kral şans yanında olsunHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Bol şans üstadHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Bu arada bu kuponun gelmeme ihtimali sıfırHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Bol şanslar kusurata talibimHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726
Herkes talip dostBol şanslar kusurata talibim
İstatistik de sıkıntı mı var sıfır korner ne yavGravat maçı askıda 2 dakikadır
Sağol bahtsız bedevibol şans
Aynen skor uygulamasında yok siteden takip anca orada istatistik yansımıyorİstatistik de sıkıntı mı var sıfır korner ne yav
Avustralya ligi bunlarnereden buluyonuz böyle maçları 🤣
Bol şanslarHerkese bol şans gelirse 1 kişiye ulaşırım daha fazla vermek isterdim ama sabah sabah 15k ödeme yaptım borçlara Ekli dosyayı görüntüle 817726