- 3,398
- 1,435
- 113
Yok aga be ne alakaLaf bize mi , üzdün reiss![]()
Yok aga be ne alakaLaf bize mi , üzdün reiss![]()
Takılma be kral öyle dememiştir herhalde demişse ayıp etmiştir zatenBiladel ne yapalım 1 2 3 diye zaten durmadan sayan insanlar var senin benim konum diye birsey yok bu forumda iki kelam ettim rahatsiz mi oldun anlamadim
Siz niye üstünüze aldınız ki sizle alakalı bir şey söylemedim ben zaten??Biladel ne yapalım 1 2 3 diye zaten durmadan sayan insanlar var senin benim konum diye birsey yok bu forumda iki kelam ettim rahatsiz mi oldun anlamadim
Yok kral tartışmaya girmem ben konun dagilmasin rast gele sanaAdam bana cevap verdi dost tartışma olmasın
Bos muhabbet etmeyelim falan dedin ya o sebeple sıkıntı yok keyfimize bakalım kalp kırmayalım hiç zaten bizlere yakismazSiz niye üstünüze aldınız ki sizle alakalı bir şey söylemedim ben zaten??
İlk kupon sendeSiz niye üstünüze aldınız ki sizle alakalı bir şey söylemedim ben zaten??
Ben konu sahibine bir şey yazdım ona cevap olarak söyledim ben sizin muhabbet ettiğinizi bile görmedim,bu kadar da agresif olmayın aga okumadan etmeden.Bos muhabbet etmeyelim falan dedin ya o sebeple sıkıntı yok keyfimize bakalım kalp kırmayalım hiç zaten bizlere yakismaz
Buda sende dost konu dağılmasınBos muhabbet etmeyelim falan dedin ya o sebeple sıkıntı yok keyfimize bakalım kalp kırmayalım hiç zaten bizlere yakismaz
Canoneros wonBuda sende dost konu dağılmasın
Meksika liga premier
Canoneros iy 1.5 üst
Club necaxa 5.5 üst
Yok ne agresif i ben gayet sakinim muhabbet ediyoruz surda sorun yok benim için kardeşBen konu sahibine bir şey yazdım ona cevap olarak söyledim ben sizin muhabbet ettiğinizi bile görmedim,bu kadar da agresif olmayın aga okumadan etmeden.
Takip ediyorum bol şansBuda sende dost konu dağılmasın
Meksika liga premier
Canoneros iy 1.5 üst
Club necaxa 5.5 üst
1 gol kalmış iyiBuda sende dost konu dağılmasın
Meksika liga premier
Canoneros iy 1.5 üst
Club necaxa 5.5 üst
79 dk 88 e kadar 3-3 bekliyorumCanoneros won
Ev atması lazımdı demiGol sili
Santa fe 1 gol kaldı demiGol sili
Yok tuttu union atsa 1 1 lazımEv atması lazımdı demi
Ben onu da ev 1.5 üstü zannettim atar herhalde union da hem ev sahibi hemde 1.5 XG varYok tuttu union atsa 1 1 lazım