- 21,756
- 14,215
- 113
Nezaketle seni nezakete davet ediyorumKime ne attın lan bugüne kadar açarım mesaj kutusu Got gibi kalirsin
Nezaketle seni nezakete davet ediyorumKime ne attın lan bugüne kadar açarım mesaj kutusu Got gibi kalirsin
Onun için koyduğun için her gece bekliyon biri bisey atsin alayım diyeSenın hesabında milyon olsa nolur götünde tanga vardır kesin ibne dilenciymiş ben sana gösteririm dilenciyi elbet
Tamam sensin biz tenekeyiz uzatmaOnun için koyduğun için her gece bekliyon biri bisey atsin alayım diye😀 teneke
Banlatamaz bir şey olmaz erkek erkeğe küfürleşiyoruz şurdaDost uğraşma yav banlaticak bu teneke bizi
Piabella 177 fb eklemedi dost bizden kimse çalamazBanlatamaz bir şey olmaz erkek erkeğe küfürleşiyoruz şurda
Sen hesabındaki parayı tek lafımıza toplarız biz burda bizi sever herkes devam et bakalım elbet düşersin kucağaOnun için koyduğun için her gece bekliyon biri bisey atsin alayım diye😀 teneke
gorursunBanlatamaz bir şey olmaz erkek erkeğe küfürleşiyoruz şurda
Uzatan sizsiniz adam gibi dedik ama laf dan anlamıyonuzTamam sensin biz tenekeyiz uzatma
Hadi banlat bakayım nasıl erkekmişsin göreyim ağzından kötü söz çıkan ilk sensin istediğimi yazma hakkım var sana şuangorursun
Yok ya yorumlara baktiririmHadi banlat bakayım nasıl erkekmişsin göreyim ağzından kötü söz çıkan ilk sensin istediğimi yazma hakkım var sana şuan
Tamam la yazma işte bu şekilde sende uzatıyorsunUzatan sizsiniz adam gibi dedik ama laf dan anlamıyonuz
Ben misim ben adan gibi dedim bilmiyodum diye ne oldu kıvırdın dansözHadi banlat bakayım nasıl erkekmişsin göreyim ağzından kötü söz çıkan ilk sensin istediğimi yazma hakkım var sana şuan
Sen laftan anlamiyon dost senin hakkından modlar gelsinBen misim ben adan gibi dedim bilmiyodum diye ne oldu kıvırdın dansöz
Laf dan anlamayan sizsiniz hepsinin ekran aldım baştan sonuna gelir modlarSen laftan anlamiyon dost senin hakkından modlar gelsin
Sen adamsın ya o zaman göster defol git konumdan rica ettik olmadıLaf dan anlamayan sizsiniz hepsinin ekran aldım baştan sonuna gelir modlar
Sen adamsın ya o zaman göster defol git konumdan rica ettik olmadı
Zaten dedim bilmiyodum diye demi uzattınız yok 500 ar yok şu hayır kurumu muyum lan benSen adamsın ya o zaman göster defol git konumdan rica ettik olmadı
Baktır güzel video ya çekte donlara sıctım korkudan silmeyim hepsiniYok ya yorumlara baktiririm
İstediğin kadar silBaktır güzel video ya çekte donlara sıctım korkudan silmeyim hepsini
Laf yemek istemiyorsan gidersin konu açar paylaşırsın o zaman kimse sana laf atmazZaten dedim bilmiyodum diye demi uzattınız yok 500 ar yok şu hayır kurumu muyum lan ben
Bna kimse laf yapamaz zaten gidiyodum pardon dedim uzattınız insan olmayı ögreninLaf yemek istemiyorsan gidersin konu açar paylaşırsın o zaman kimse sana laf atmaz