- 21,796
- 14,238
- 113
Hep mahvediyorkadınlar mafetti bizi başşaramadık abii
Hep mahvediyorkadınlar mafetti bizi başşaramadık abii
Çok kıllattın milyon saçtın da bitti öyle artist artist milletin konusunda kazanç paylaşma aç kendine konu ordan devam etBen niye atiyom ben mi dedim ona oyna diye burdan para gonderme olayı bitti
Helal dostMilletin kaybettiği konuda gelip kazanç paylaşılmaz
Horoz u kesde yiyek dostÇok kıllattın milyon saçtın da bitti öyle artist artist milletin konusunda kazanç paylaşma aç kendine konu ordan devam et
Boş yapma zaten kapalıydı geldiğimde dilenciÇok kıllattın milyon saçtın da bitti öyle artist artist milletin konusunda kazanç paylaşma aç kendine konu ordan devam et
Horozda et kalmadı dost maalesefHoroz u kesde yiyek dost
Sen kimsin benim enişteme dilenci diyecekBoş yapma zaten kapalıydı geldiğimde dilenci
Kemiklerini kaynatirizHorozda et kalmadı dost maalesef
Adam gibi konuş lanYürü len
Senin 1 sene de çektiğin parayı biz bunca zaman dağıttık burda aç köpek kim dilenci sen bizim tasagımızda kıl olamazsınBoş yapma zaten kapalıydı geldiğimde dilenci
Uğraşma bebeyleSenin 1 sene de çektiğin parayı biz bunca zaman dağıttık burda aç köpek kim dilenci sen bizim tasagımızda kıl olamazsın
Ben senin gibi kimseden para da almadım kimseden para istemedim dilenciSenin 1 sene de çektiğin parayı biz bunca zaman dağıttık burda aç köpek kim dilenci sen bizim tasagımızda kıl olamazsın
Adam gibi durursan kimse seni ellemezAdam gibi konuş lan
Enişteyi tanisaydin anlardınBen senin gibi kimseden para da almadım kimseden para istemedim dilenci
Senin ömrümde göremeyeceğin para benim hesabımda boş tenekeSenin 1 sene de çektiğin parayı biz bunca zaman dağıttık burda aç köpek kim dilenci sen bizim tasagımızda kıl olamazsın
Adama at yapsın dedik pinti 16bin basarsın ama birine 100 lira attın mı götün tutuşur hadi git şimdi öyle dilenci falan sikerim dilenciyiBen senin gibi kimseden para da almadım kimseden para istemedim dilenci
Uzatma senin hesabını da seni de anladın sen uza konumdan boş yapma bize ne senin parandanSenin ömrümde göremeyeceğin para benim hesabımda boş teneke
Senın hesabında milyon olsa nolur götünde tanga vardır kesin ibne dilenciymiş ben sana gösteririm dilenciyi elbetSenin ömrümde göremeyeceğin para benim hesabımda boş teneke
Kime ne attın lan bugüne kadar açarım mesaj kutusu Got gibi kalirsinAdama at yapsın dedik pinti 16bin basarsın ama birine 100 lira attın mı götün tutuşur hadi git şimdi öyle dilenci falan sikerim dilenciyi
16 bini biz tek spine koyuyoruz
Dost uğraşma yav banlaticak bu teneke biziSenın hesabında milyon olsa nolur götünde tanga vardır kesin ibne dilenciymiş ben sana gösteririm dilenciyi elbet