- 11,038
- 2,050
- 113
Bol sans
Banlanması lazım bunun@Ganilost paralar nerde oyle gizli gizli begenip kacma 😀
Olay ne ki dostum?Banlanması lazım bunun
Etkinlik yapıp milleti günlerce bekletip parayı ezip ödeme yapmadı kazananlara forumdan çuvalla ödül kazanmış Bi vatandaş birdeOlay ne ki dostum?
odul dagitacakti kacti gitti forumdan ac aydir simdi cekilis konusu begeniyor. kac tane adama borcu varOlay ne ki dostum?
Shellac modumuz hallederEtkinlik yapıp milleti günlerce bekletip parayı ezip ödeme yapmadı kazananlara forumdan çuvalla ödül kazanmış Bi vatandaş birde
O gün 2k dağıttığım gun mu kaçıp gittim olayın asli astarini bilmeden yargılama yapma güzel kardeşim benimEtkinlik yapıp milleti günlerce bekletip parayı ezip ödeme yapmadı kazananlara forumdan çuvalla ödül kazanmış Bi vatandaş birde
Banlarlar bence gözlerinden kaçmıştırodul dagitacakti kacti gitti forumdan ac aydir simdi cekilis konusu begeniyor. kac tane adama borcu var
Bencede 👏👏Shellac modumuz halleder
Banlansaumis keskeEtkinlik yapıp milleti günlerce bekletip parayı ezip ödeme yapmadı kazananlara forumdan çuvalla ödül kazanmış Bi vatandaş birde
o zaman kardesim gelip millete aciklama yapacaksin aylarca piyasada olmayip gelip simdi aciklama yapamazsin.O gün 2k dağıttığım gun mu kaçıp gittim olayın asli astarini bilmeden yargılama yapma güzel kardeşim benim