- 15,022
- 11,381
- 113
Arkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?
Ben 3 sdet ictim bisey olmadi kankiArkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?
Altın vuruşArkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?
Ben tıra giderken günlük en aşağı 6tane içiyordum hâlâ yaşıyorumArkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?
1 lt alkol içiyon vay canınaaaBakalım bişey olmaz herhalde 1 lt alkol içiyoz ölmüyoz bu ne yapacak değil mi teşekkürler konu kilit
Sen kime cahil diyorsun babbaaaaaForumda açılan konular resmen ülkenin özeti gibi. Herşey müstahak bu kadar cahilliğe. Cahil cesaretine
ÜlkemeSen kime cahil diyorsun babbaaaaa
Bu konulara laf edenler sıkıntılı aşkım boşver takma muhabbet kategorisine bile kumardan bahsetmemizi istiyorlarSen kime cahil diyorsun babbaaaaa
🤣🤣 pislikten değil pislikten bahsetmeni istiyoruz buna güldüm işteBu konulara laf edenler sıkıntılı aşkım boşver takma muhabbet kategorisine bile kumardan bahsetmemizi istiyorlar
Dumansız bir şey yapmazArkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?
Kanka travestiye çevirirArkadaşlar üst üste iki adet 250 ml redbull içmek bana bişey yapar mı?