Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet RedBull Hk.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.

altay35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
521
113
Hatırlarsanız bi ara konu açmıştım ama konu silinmiş galiba beyler 2 adet üst üste içersem ne olur demiştim 2 ay önce falandı herhalde yine içmeye devam ediyordum şuana kadar kalp ağrılarım arttı uzak durun içmeyin şu pis şeyi viskiye falan da dökmeyi düşünmeyin dikkatli olun diye açtım bu konuyuda.
visko kola ile içilir

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Artık bi iş bul kendine

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,979
792
113
dost viskiyle içiyorsan sorun zaten şahsen bazen 5den fazla içtiğim oluyor çokta değişen birşey olmuyor zaten arkasını okudugnuz zaman alkolle karıştırmayın yazar cogu ölüm vakasıda uyku öncesi içimi,alkolle karışımı ve kalp hastası olanların içtiği zaman olan sıkıntılar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
dost viskiyle içiyorsan sorun zaten şahsen bazen 5den fazla içtiğim oluyor çokta değişen birşey olmuyor zaten arkasını okudugnuz zaman alkolle karıştırmayın yazar cogu ölüm vakasıda uyku öncesi içimi,alkolle karışımı ve kalp hastası olanların içtiği zaman olan sıkıntılar
Aga viskiyi sek içiyorum genelde Redbullu uykusuz günlerde tüketirim sadece redbul yani sıkıntılı olan

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Ben genellikle viski ve vodkayla birlikte içiyorum haftada 2 - 3 litre içiyorumdur, bazen yüz üstü uyuduğumda deprem oluyo sanıyorum çarpıntıdan. Şimdilerde içmemeye özen gösteriyorum Avşar yeşil elmalı maden suyu var ona alıştırdım kendimi onla birlikte içiyorum alkolü

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
493
83
unv zamani sek iciyordik

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
Ben genellikle viski ve vodkayla birlikte içiyorum haftada 2 - 3 litre içiyorumdur, bazen yüz üstü uyuduğumda deprem oluyo sanıyorum çarpıntıdan. Şimdilerde içmemeye özen gösteriyorum Avşar yeşil elmalı maden suyu var ona alıştırdım kendimi onla birlikte içiyorum alkolü
Aynı etki bendede oluyor yüz üstü uyuduğumda sanki uçuyorum kalbim fena çarpıyor uzak durulması gereken bir içecek

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,100
5,337
113
Aynı etki bendede oluyor yüz üstü uyuduğumda sanki uçuyorum kalbim fena çarpıyor uzak durulması gereken bir içecek
Yüz üstü uzanınca kalp zaten ritimsiz çalışır urfali redbull kanatlandırır dedeni ziyarete gidersin birde hazır gökyüzüne çıkmışken bize 1000X at bari

DarkWager

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
397
63
esas wiski içine 2 damla su damlatıp 5 dakika bekledikten sonra içilir.

ve ılık sek içilir.

teşekkürler.

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,979
792
113
Yok knk genetik sağlam bizde
bilmem yani ben bağımlısı gibi birşeyim günde 3 defa içerim bi problemde görmedim fakat sen yaşiyorsan içmemen bence en iyisi olur yada 1tane öyle arasıra içmek en mantıklısı

önerim redbull yerine sprite içmen içtikten sonra benim başka birşey içesim gelmiyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
bilmem yani ben bağımlısı gibi birşeyim günde 3 defa içerim bi problemde görmedim fakat sen yaşiyorsan içmemen bence en iyisi olur yada 1tane öyle arasıra içmek en mantıklısı

önerim redbull yerine sprite içmen içtikten sonra benim başka birşey içesim gelmiyor
Aynen bakalım uzak duracağım bundan sonra

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Alkolden uzak durun
Kamu spotu