İnşallah kardeş beğendim bol şans
Bı uyutmadın macım cok gec zaman gecmiyi
Bana tekte hamiltondan yatacak adam lazımFormula işlerine @bjornensz bakıyor dost![]()
Şşşşşşş susacanmıBana tekte hamiltondan yatacak adam lazım![]()
Pardon reisBı uyutmadın macım cok gec zaman gecmiyi![]()
Kanka bozdur canlı yapalım geceye para çıkarŞşşşşşş susacanmı![]()
Bozdurma acık degıl yoksa aklımdan gecmedı deılKanka bozdur canlı yapalım geceye para çıkar![]()
Dost İstanbul parktaki sürprizlerden sonra çok yorum yapmak istemiyorum açıkçası ama yarışı Hamilton alır çok rahatFormula işlerine @bjornensz bakıyor dost![]()
Shellacın kupon başlıyo şimdi başlıkta gelirse abree veya recebb e 100 demişBozdurma acık degıl yoksa aklımdan gecmedı deıl![]()
Hocam eminim fikirlerin çok doğrudur ama şu recebin ayda yılda bir roll alıp futbol basket oynamayı Formula ya oynaması biraz gsrip olanDost İstanbul parktaki sürprizlerden sonra çok yorum yapmak istemiyorum açıkçası ama yarışı Hamilton alır çok rahat
Moral bozma maclarıma az kaldıHocam eminim fikirlerin çok doğrudur ama şu recebin ayda yılda bir roll alıp futbol basket oynamayı Formula ya oynaması biraz gsrip olan![]()
Bilgi için teşekkürler dostDost İstanbul parktaki sürprizlerden sonra çok yorum yapmak istemiyorum açıkçası ama yarışı Hamilton alır çok rahat
Gelırse cekılıs alt mesaj lımıtı 20bın olacakmısShellacın kupon başlıyo şimdi başlıkta gelirse abree veya recebb e 100 demiş![]()
O tuttu sen 1 maçlarını düşün şu anMoral bozma maclarıma az kaldı![]()
Çok mantıklı olur her aldığına ortağız nası olsaGelırse cekılıs alt mesaj lımıtı 20bın olacakmıs@Shellac
🤔 😂Çok mantıklı olur her aldığına ortağız nası olsa![]()