Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Real Madrid - Chelsea

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,288
13,509
113
Bu allahsızlara o kadar sinir oldum ki 1 saattir etmediğim küfür kalmadı. Holiganda 30 özel oran bir de şu kupon gelecekti. Diğer iki maçı da +90larda getirdim. İlk yarı 2-1 bitince oh dedim geldi. Annesizler 2.yarı 1 gol bile atmadı. Yemin ederim kafayı yiyecem çıldıracam. Gelse krediyi kapatacaktım bu kadar namussuzluk olmaz.

Adsız.jpg

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Bu allahsızlara o kadar sinir oldum ki 1 saattir etmediğim küfür kalmadı. Holiganda 30 özel oran bir de şu kupon gelecekti. Diğer iki maçı da +90larda getirdim. İlk yarı 2-1 bitince oh dedim geldi. Annesizler 2.yarı 1 gol bile atmadı. Yemin ederim kafayı yiyecem çıldıracam. Gelse krediyi kapatacaktım bu kadar namussuzluk olmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 590556
Orospu çocuğu Kopenhag 70 dk 10 kişi oynayan köy takımına kendi sahasında gol atamadı 25 k kaybettim usta hala şokundayım

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,114
477
83
real chelsea maçı şike kokuyo zaten. ilk yarı temposuna bak ikinci yarı temposuna bak. ikinci yarı adamlar bile isteye atak yapmadı bile.

Kaneko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,091
427
83
Geçmiş olsun üzücü gerçekten
Sağlık olsun de geç
İlk defa kaybetmiyorsun
İlk defa tek golden yatmıyorsun

Düzen bu maalesef değişmiyor
Oynatanın her zaman daha şanslı olduğu bi düzen
Kazananı yok
Kaybeden çok

Sigara parama kadar kaybettim az önce
Pin asya ola freebetler bir tanesi tutmadı
Üstüne borçlanıp kaybettik
Son parayı da slota verdik pragmatic sağolsun asla vermiyor

Şaşırdık mı hayır

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,288
13,509
113
Geçmiş olsun üzücü gerçekten
Sağlık olsun de geç
İlk defa kaybetmiyorsun
İlk defa tek golden yatmıyorsun

Düzen bu maalesef değişmiyor
Oynatanın her zaman daha şanslı olduğu bi düzen
Kazananı yok
Kaybeden çok

Sigara parama kadar kaybettim az önce
Pin asya ola freebetler bir tanesi tutmadı
Üstüne borçlanıp kaybettik
Son parayı da slota verdik pragmatic sağolsun asla vermiyor

Şaşırdık mı hayır
sekabet 3k freebeti en güvendiğim maçta ev %100 favori olduğu maçta gol atmadı. deplasman 1 penaltı kaçırdı 0-1 bitti. ilk yarı 1.5 üst yattı. 2. yarı başladı 48 54 de ev 2 gol attı 2-1 oldu. gelse 9k tek çevrime kalacaktı. bu ara çıldırmak üzereyim

Adsız.jpg

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,833
1,615
113
Bende 4 iade üstü oynamıştım 1 gol bile gene kuponun tutmasını saglicakti ama tek gol çıkmadı aşağılık sikeci pisliklerden hiçbir Mac bu kadar zoruma gitmedi

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,293
1,588
113

Ekli dosyayı görüntüle 590556
Yazık olmuş

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,195
2,080
113
Geçmiş olsun bende aynı sorunu yaşardım dün dinamo kiev maçında en güvendiğim maç 3 gol olmadı 1 gol ile yattık şike resmen